Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

YILDIRIM'DA İBADETHANELERE ÖZEL HİZMET

İlçede hizmet veren ve insanların ortak kullanım alanı olan ibadethanelerde yapılan temizlik çalışmalarına önem veren Yıldırım Belediyesi, belirli periyodik aralıklarla 69 mahallede bulunan ibadethanelerde hijyen çalışması gerçekleştiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2018 yılının başından bu yana 154 ibadethane başta halılar olmak üzere temizlenerek ilçe sakinlerine huzurlu bir ibadet imkanı sağlandı. Öte yandan ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını da gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, abdesthaneden şadırvana, kubbe tamirinden bahçe düzenlemesine kadar birçok hizmeti Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hayata geçirdi. Ayrıca minare yapımı, dış cephe kaplaması, parke döşemesi, mermer işleri, dış aydınlatma, elektrik tesisat yenilemesi ile iç ve dış boyama işleri de Yıldırım Belediyesi tarafından yapılarak ibadethanelere estetik görünüm de kazandırdı.

‘TİTİZ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’

İbadethanelerin bakım ve onarımının yanı sıra sürekli temizlenmesine de katkı sağladıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hemşehrilerimizin huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmeleri için gereken hassasiyeti gösteriyoruz. İnsanlarımızın buluşma noktalarından olan ilçe sınırlarımızdaki tüm ibadethanelerin temizlenmesine büyük önem veriyoruz. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen dini mekanlarından birisi olan Emirsultan Camisi her perşembe akşamı temizlenerek Cuma namazına hazırlanıyor” diye konuştu. İçinde huzurla yapılacak ibadetler için camilerin belli aralıklarla temizlenmesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yaşamın her alanında Yıldırımlılara hizmet sunmak için çalışıyoruz. Belediye olarak görevimiz yalnızca yolları, park ve bahçelerimizi temiz tutmak değil. Vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı ibadethaneler de bizim sosyal belediyecilik anlayışımız içinde temizlenmesi gereken yerlerin başında geliyor" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21