Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Yıldırım'da miniklere hijyen eğitimi

İlçede yaşayan çocuklar için destek faaliyetlerini sürdüren Yıldırım Belediyesi, miniklerin kişisel gelişimine yönelik düzenlediği eğitimlerle geleceğe güvenle bakmalarını sağlıyor. Bala Hatun Anaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen hijyen konulu eğitim kapsamında özellikle koronavirüs salgınından ve diğer hastalıklardan korunmanın kilit noktalarından olan kişisel hijyen ve el temizliğinin, sağlığı koruma üzerindeki etkisine vurgu yapıldı.

'Ellerimi yıkıyorum, hastalıklardan korunuyorum' sloganıyla düzenlenen eğitimde ellerin hangi durumlarda yıkanması gerektiği, mikropların en çok nerelerde olduğu ve hangi organları sevdiği, mikroplardan nasıl korunulacağı öğrencilere aktarıldı. Eğitimin ardından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın adına minik öğrencilere katılım sertifikası verildi.

Anahtar Kelimeler:
BursaYILDIRIMHijyen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21