Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

YILDIRIM’ İŞ ARAYANLARIN UMUT KAPISI OLDU

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ: “İŞ ARAYAN HEMŞERİLERİMİZİ İLGİLİ ÇEŞİTLİ SEKTÖRLERDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMALARA YÖNLENDİREREK İŞ SAHİBİ OLMALARINA KATKI SAĞLIYORUZ.”

-BAŞKAN EDEBALİ: “ÇALIŞTIĞI YERE DEĞER KATACAK NİTELİKLİ ARKADAŞLARIMIZ İLE FİRMALARI BULUŞTURDUĞUMUZDA FİRMALARIMIZIN ARADIĞI KRİTERLERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İŞBAŞI YAPIYOR.”

BURSA- Hizmet masalarıyla Yıldırımlıların tüm taleplerine anında yanıt veren Yıldırım Belediyesi, İstihdam Masası ile iş arayan vatandaşlara umut oluyor.

İlçede yürüttüğü sosyal hizmet çalışmalarıyla Yıldırımlılara doğrudan ulaşan Yıldırım Belediyesi, İstihdam Masası ile binlerce vatandaşın iş sahibi olması adına etkin çözümler üretiyor. Geride kalan dönemde İstihdam Fuarı ve Engelli İstihdam Fuarı düzenleyerek işveren ve iş arayanları aynı çatı altında buluşturan, İstihdam Masası’na ulaşarak taleplerini ileten vatandaşlar için önemli girişimler gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, 2018 yılının ilk 9 ayında başvuru gerçekleştiren 2 bin 870 kişiyi özel sektörün önemli firmalarına yönlendirdi. Yıldırım Belediyesi tarafından yönlendirilen iş arayanların işverenlerle gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde 172’si kadın, 36’sı engelli olmak üzere 524 kişi yeni ekmek kapılarında iş sahibi oldu.

‘İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYORUZ’

Göreve geldiklerinden bu yana kurdukları İstihdam Masası ile iş arayan binlerce vatandaşı firmalara yönlendirerek iş sahibi olmalarına vesile olduklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İstihdam Masasında görevli personellerimiz hizmet binamıza gelen vatandaşlarımızla birebir görüşüyor. İş arayan hemşerilerimizi ilgili çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalara yönlendirerek 2018 yılının ilk 9 ayında 524 hemşehrimizin iş sahibi olmasını sağladık. Sosyal çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızın istihdamına katkı sağlayarak, insanlarımızın evlerine ekmek götürmesine yardımcı oluyoruz. İş isteyenin iş, çalışan isteyenin çalışan bulmasına yardımcı oluyoruz” diye konuştu.

İŞVEREN VE İŞÇİYİ BULUŞTURUYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülük ettiği istihdam seferberliği kampanyasına katkı sağlamak adına istihdam fuarları düzenleyerek işveren ve iş arayanları bir araya getirdiklerini vurgulayan Başkan Edebali, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği kampanyasına Yıldırım Belediyesi olarak katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz. İstihdam Fuarı, Engelli İstihdam Seferberliği Buluşması gibi önemli fuarlar gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın iş sahibi olması, evine ekmek götürüyor olması bir işyeri çalışanı olması çok değerlidir. Çalıştığı yere değer katacak nitelikli arkadaşlarımız ile firmaları buluşturduğumuzda firmalarımızın aradığı kriterlerdeki arkadaşlarımız işbaşı yapıyor. Bundan sonraki süreçte de insanlarımızın istihdamı için işveren firmalarla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.