Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Bursa Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret etti

11. sınıf öğrencileri Sosyal Güvenlik Kurumunun vatandaşlara sağladığı hizmetler hakkında bilgi edinirken, kurum arşivini de yerinde görme fırsatı yakaladılar. 

Öğrenciler kurum ziyaretin de sosyal güvenlik kavramı ve önemi, sigortalılık bilinci, sigortasız çalışmanın doğuracağı sonuçlar, genel sağlık sigortası, işsizlik sigortası, iş kazası ve meslek hastalığı konularında bilgiler edindiler.    

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alan Şefi Ömer Doğan, "Öğrencilerimize Sosyal Güvenlik Sisteminin işleyişi, Genel Sağlık Sigortası, İş Kazaları, Meslek Hastalıklar vb. konularda genel bilgiler verildi. Öğrencilerimiz iş hayatına başladıklarında çalışacakları Büro ortamını, çalışma koşullarını, çalışma şartlarını yakından görerek fikir sahibi oldular. İşletmelerde Dosyalama ve Arşivlemenin ne kadar önemli olduğunu yerinde gördüler. Öğrencilerimizin derslere katkısı açısından çok faydalı bir kurum gezisi gerçekleştirmiş olduk.

Gezi boyunca bizlere yardımcı olan Kurum Merkez Müdürü Ayişe KANAT’A yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum " dedi  

11. sınıf öğrencisi Merve SAFKAN: " SGK Kurumunda Çalışanlar Çok Yoğun Tempoda Çalışıyorlar. SGK İle İlgili Aklımızda Takılan Soruları Sorduk Gayet Güzel Açık Cevaplar Aldık. Mesela Genel Sağlık Sigortası hakkında bilgi edindim. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyorum"  dedi. 

Kurum gezisinin ardından Bursa Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı öğretmen ve öğrencileri SGK Bursa Osmangazi Müdürü Sayın Ayişe KONAT’a ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederek Çiçek ve Plaket takdiminde bulundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.