Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

YILDIRIM’DA ‘15 TEMMUZ’ ÖZEL KARATE İL ŞAMPİYONASI

Yıldırım Belediyesi’nin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlediği ‘Bursa Karate İl Şampiyonası’na 17 kulüpten 350 sporcu katıldı.

Yıldırım Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle ‘Bursa Karate İl Şampiyonası’ düzenledi. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvada 17 kulüpten 350 sporcu kıyasıya yarıştı. Turnuvaya katılan sporcuları tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Tesisimizde 2019 yılından bu yana 58 sportif faaliyetin hayata geçirilmesine öncülük ettik. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlediğimiz Bursa Karate İl Şampiyonası’nda alın teri döken tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21