Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

YILDIRIM’DA GÖNÜLLER DE BİR SOFRALAR DA

Yıldırım Belediyesi, paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi, sosyal destek çalışmalarına dayanışma ve paylaşma ayı olan Ramazan’da da devam ediyor. Belediye ekipleri, ihtiyaç sahibi ve yemek yapacak durumda olmayan bin 100 vatandaşa her gün sıcak yemek ulaştırıyor. Hazırlanan 4 çeşit yemek ve ekmek, ekipler tarafından kapı kapı gezilerek iftar saatinden önce hanelere ulaştırılıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi dağıtımı gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi ayrıca Çölyak hastası vatandaşlar için de özel hazırlanmış gıda kolilerini ulaştırıyor.

‘DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK’

Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun yoğun bir şekilde hissedildiği Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Ramazandan önce olduğu gibi Ramazan ayında da sosyal belediyecilik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz her gün bin 100 kişiye sıcak yemek ulaştırırken, ihtiyaç sahibi ve çölyak hastası ilçe sakinlerimiz için ramazan kolileri dağıtımına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21