banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

YILDIRIM'DA SOSYAL MEDYA UZMANLARI SERTİFİKALARINI ALDI

YILDIRIMLILARIN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ, YILDIRIM BELEDİYESİ TARAFINDAN BAŞLATILAN ‘SOSYAL MEDYA UZMANLIĞI’ EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI.



BURSA- Bursa’daki belediyeler arasında bir ilki gerçekleştirerek çağın en önemli iletişim araçları arasında yer alan sosyal medya konusunda eğitim düzenleyen Yıldırım Belediyesi’nin Sosyal Medya Uzmanlığı eğitim programında kursiyerler sertifikalarını aldı.


İlçenin sosyal ve kültür-sanat alanında kalkınmasında gerçekleştirdiği atılımlarla örnek projelere imza atan Yıldırım Belediyesi, Bursa’da belediyeler arasında düzenlenen ilk Sosyal Medya Uzmanlığı eğitim programında mezuniyet sevinci yaşandı. ‘Sosyal Medya Uzmanlığı’ eğitim programı ile toplam 178 öğrenci ücretsiz olarak eğitim aldığı akademide alanında Türkiye’nin en iyileri olan eğitmenlerden ders alma imkanı buldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Murat Dağıtmaç ile Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Said Ercan’ın katkı sunduğu eğitim programında, sosyal medyaya giriş, sosyal medya ve kişisel markalaşma, sosyal medya araçları, içerik yönetimi, mecralar, sosyal medya ve siber güvenlik ile etkin kullanım gibi konular ele alındı. 15 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında 4’er saatten toplam 16 saat her pazar gerçekleştirilen ‘Sosyal Medya Uzmanlığı’ eğitim programına Cumhurbaşkanı Yönetmeni Okan Özbay, Sosyal Medya Fenomeni ve Uzmanı Alaattin Çağıl, İletişim Danışmanı Erdal Erdoğdu ile televizyon programcısı Ayşe Dursun’da eğitimler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21