Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

YILDIRIM’DAN SPORA BÜYÜK YATIRIM

Yıldırım Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırırken mevcut tesislerde de renovasyon çalışmalarını sürdürüyor.

İlçenin ‘spor şehri’ kimliğini güçlendirecek yatırımları bir bir hayata geçiren Yıldırım Belediyesi'nin Mimar Sinan Spor Tesisi’nde yaptığı renovasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, baştan aşağı yenilenerek, ek yatırımlarla daha modern ve çok amaçlı bir komplekse dönüştürülecek olan Mimar Sinan Spor Tesisi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

YÜZDE 55'İ TAMAMLANDI

Mimar Sinan Spor Kompleksi’nde devam eden renovasyon ve ilave bina inşaatı çalışmalarının yüzde 55’inin tamamlandığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Tüm Yıldırımlı hemşehrilerimizin kolaylıkla ulaşabileceği spor tesislerini ilçemize kazandırdık ve yenilerini de kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mimar Sinan Spor Tesisi’mizi daha modern, konforlu ve çok amaçlı bir spor kompleksine dönüştüreceğimizin sözünü ilçe sakinlerine vermiştik.9 bin metrekarelik alana kurulu olan mevcut spor tesisimizdeki çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Yapımına devam ettiğimiz 2 katlı kadın çocuk spor merkezi olacak yeni hizmet binamızda ekiplerimiz çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yeni hizmet binamızda; kadınlar için modern spor merkezi, çocuklar için cimnastik, taekwondo, karate salonları, soyunma odaları, lavabolar, idari ofisler ve kafeterya yer alacak. Açık yüzme havuzu, yürüyüş yolları ile Mimar Sinan Spor Kompleksi açıldığında ilçenin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak. Kompleksimiz sadece Mimar Sinan’a değil, Güllük, Siteler, Selçukbey, Ertuğrulgazi ve Ortabağlar mahallesi sakinlerine hizmet verecek nezih bir mekân olacak. 3 Eylül’de renovasyon çalışmalarına başladığımız Mimar Sinan Spor Kompleksi’mizin 19 Mayıs 2022’de açılışını gerçekleştirerek hemşehrilerimizin istifadesine sunacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21