Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol Tarihi gün yüzüne çıkarmaya devam edeceğiz

Yıldırımlı çocuklardan Orman Haftasında bin fidan

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen fidan dikimi etkinliği ile Yıldırımlı minikler Dünya Orman Haftasını büyük bir coşkuyla kutladı.


Sürdürülebilir çevre politikaları ile Yıldırım’ın yeşil geleceğine sahip çıkan Yıldırım Belediyesi, gerçekleştirdiği çeşitli projelerle ilçedeki öğrencilere çevre bilinci aşılamaya devam ediyor. Dünya Orman Haftası sebebiyle düzenlenen etkinlikte Yıldırımlı çocuklar, Yıldırım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ile birlikte toplamda bin adet fidan dikti. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde gerçekleştirilen proje kapsamında Ekolojik dengeyi koruyan en önemli unsurlardan biri olan ormanların çoğaltılarak yaşatılması amaçlanıyor. Erozyonu önleyip yer altı su kaynaklarını muhafaza ederken, tabiatın ve yaban hayatının korunması dolayısıyla sayısız canlıya ev sahipliği yapan ormanların, tükenmeyen hayat kaynağı olduğunu vurgulayan öğrenciler, kendilerine bu imkanı sunduğu için Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibine teşekkür ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.