Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

Yıldırımlı Yüzücüler Havuza Damga Vurdu.

BURSA- Yıldırım Belediyespor Yüzme Takımı, Bursa’nın önemli spor kulüplerinin katıldığı organizasyonda şampiyonluğu Yıldırım’a kazandırdı.

 

Amatör branşlarda başarılarını kanıtlayan Yıldırım Belediyespor’da Yüzme Takımı, Bursa’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları’nda takım halinde şampiyon oldu. Bursa’nın önde gelen 15 kulübünden 400’ün üzerinde sporcunun havuzda yer aldığı organizasyonda altına yüzen Yıldırım Belediyesporlu kulaçlar büyük bir başarı daha elde etti. Yıldırım Belediyespor’da Nehir Yılmaz, Serra Aytı, Duru Çalım, Elif Yörenti ve Nilay Başkaya’nın yer aldığı 2008 doğumlu kızlar takımı, Akın Mutlu, Rıdvan Sadıkoğlu, Efe Şenol, Yavuz Kaan Sevgi ve Fahrettin Solak’ın yer aldığı 2008 doğumlu erkekler, Zeynep Çelik, Zeynep Kılıç, Melike Minel Alibey, Zeren Süslerer, Ela Özçelik, Nisa Açıkgöz ve Ceylin Kurtuluş’un yer aldığı 2009 doğumlu kızlar ile Yiğit Küçükyıldız, Ediz Bayram Rodoplu, Yılmaz Atan, Kıvanç Güler ve Eyüp Asaf Yel’in yer aldığı 2009 doğumlu erkekler takımları, 42 altın, 26 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplamda 74 madalya kazanarak havuza damgasını vurdu. En yakın rakibi takımdan 20 madalya fazla toplayan Yıldırım Belediyesporlu kulaçlar, şampiyonluğun sahibi olarak birincilik kürsüsünde yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.