Öne Çıkanlar NİLÜFER BELEDİYESİ ORHANGAZİ incemedya Sanat Engelsiz
banner13

Yıldırımlılara Etkili Danışmanlık Hizmeti

-YILDIRIM BELEDİYESİ, BÜNYESİNDEKİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE EĞİTİM MERKEZİ’NDE 2018 YILININ İLK 2 AYINDA 246 KİŞİYE KORUYUCU, ÖNLEYİCİ VE GELİŞTİRİCİ REHBERLİK HİZMETİ VERDİ.


 -PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE EĞİTİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİĞİ İLK GÜNDEN İTİBAREN 5 BİN SEANSTA 1450 KİŞİYE DANIŞMANLIK YAPTI.


 -BAŞKAN İSMAİL HAKKI EDEBALİ: “DEĞERLERİMİZİ AYAKTA TUTMAK VE GELECEK NESİLLERİMİZE AKTARARAK GÜÇLÜ TOPLUM YAPISI BIRAKMAK ADINA AİLEYE HER KONUDA DESTEK SAĞLIYORUZ.”


 


 BURSA- Yıldırım Belediyesi, bireylere ve ailelere rehberlik hizmeti verdiği Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ile Yıldırımlıların yanında yer almaya devam ediyor.


Ailenin korunmasına yönelik geliştirdiği projelerle farkındalık oluştururken, bireylerin hayatın içerisinde karşılaştığı sosyal sorunları önlemek ve aile içerisinde yaşanan sorunları çözüme kazandırmak için Yıldırım Belediyesi tarafından psikolojik destek sağlanıyor. Kadın, çocuk, genç ve ailelere psikolojik, sosyolojik ve kişisel gelişim konularında destek vermek ve bireylerin yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla danışmanlık hizmeti verilen merkezde, bugüne kadar 5 bin seansta bin 450 kişiye danışmanlık sağlandı. Kadrosunda 1 uzman psikolog, 1 çocuk psikoloğu, 1 kariyer ve aile danışmanı ile 2 sosyolog-aile danışmanı bulunan Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Birimi, seanslarda çocuk ve ergen danışmanlığı, aile danışmanlığı ve yetişkin danışmanlığı konuları ile en büyük sosyal problemlerinin başında gelen madde bağımlılığına karşı vatandaşlara destek sağlıyor. Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nde, 2018’in ilk 2 ayı içerisinde 246 danışana 395 seans düzenleyerek ücretsiz olarak psikolojik danışmanlık hizmeti verildi.


SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR


 


Yaşam koşullarının, iş hayatının ve sosyal birçok nedenin zaman zaman insanları olumsuz etkileyebildiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İnsanlarımız hayatın her anında zaman zaman problemlerle karşılaşabildiği gibi aile yaşantılarında, iş hayatlarında ve eğitim dönemlerinde sorunlu süreçler yaşayabiliyor. Özellikle ekonomik yetersizlik, eşler arası geçimsizlik ve aile içi sorumluluklarda dengesizlik gibi konular evliliklerin temelini sarsan sorunların başında bulunuyor. İş yaşamında da işveren ya da idarecilerle yaşanan sorunlar, mesleki mutsuzluk ve en önemli yansıma olan ekonomik koşullar insanlarımızı zorlayabiliyor. Hemşehrilerimizin dertlerine ortak olmak, sorunlarına çözüm aramak için oluşturduğumuz Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nde, kendilerine destek sağlıyor, her zaman yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz” diye konuştu. Ücretsiz olarak hizmet verilen Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 444 16 02 numaralı Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi’nden bilgi alabilir. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.