Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

YILIN ŞARKISI BELLİ OLU "HAYAL"

1997 Ankara doğumlu olan Ahmet Halıcı ve Mert Nadir, ilk kez bu proje için bir araya geliyor. Ahmet Halıcı, yurtiçi ve yurtdışındaki işleriyle aynı zamanda dijital müzik platformlarındaki birçok liste başarısıyla yüz binlerce dinleyiciye ulaşmıştır. Mert Nadir ise bir süre önce katılmış olduğu TV müzik yarışmasındaki etkileyici performansıyla uzun bir süre başarısından söz ettirmiştir.

Yeni dönem müziği olarak nitelendirilen, içinde house ve elektronik altyapılarının aynı zamanda synth pop tınılarının oldukça bulunduğu “Hayal” şarkısının sözü ve müziği Mert Nadir’e düzenlemesi ise Ahmet Halıcı’ya ait. Çalışmanın video klbi ise Ankara yakınlarında ve Tuz Gölü’nde yaklaşık 14 saatte, Şan Amaç tarafından kadraja alındı.

Video klibi izlemek için aşağıdaki görsele tıklayınız.

“Ahmet Halıcı ft. Mert Nadir-Hayal” 18 Ocak Cuma günü tüm dijital müzik platformlarında, video klibi ise Sony Music YouTube kanalında tüm müzikseverlerle buluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.