Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

YKS SONUÇLARINI BELGEM ÖĞRENCİLERİ SEVİNÇLE KARŞILADI

YKS SONUÇLARINI BELGEM ÖĞRENCİLERİ SEVİNÇLE KARŞILADI

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Belgem Eğitim Danışmanı Faik Cem Ertunç,  “Merkezimiz de 1. yılımızı tamamladık ve sınav sonuçlarını öğrencilerimiz gibi bizde heyecanla beklemeye başladık. Aldığımız dönüşlerden çoğu öğrencimizin istediği bölümlere geçen senelere kıyasla rahatça gidebilecek durumda olduğunu görüyoruz. Sözelde ilk 1000’e giren, İstanbul ve Marmara’da Hukuk’a gidebilecek olan öğrencilerimiz var” dedi. Psikoloji, İlahiyat, Edebiyat ve İşletme gibi birçok bölüme gidebilecek sıralama puanına sahip öğrencilerinde sınav sonuçlarını sevinçle karşıladığını açıklayan Ertunç, “Şimdi tercih dönemi başlıyor, sene başından beri öğrencilerimizin her zaman yanında olduğumuz gibi, tercih döneminde de onların yanlarında olacağız. Gemlik’e, öğrencilerimize ve ailelerine sonuçlar şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Belgem Koordinatörü Muhammet Ali Kaya ise, tercih dönemlerinde sadece Belgem öğrencilerine değil Gemlik'teki tüm öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verileceğini ifade ederek, tercih yapacak tüm öğrencilerin ihtiyaç duydukları halde Belediye Gençlik Merkezine gelerek yardım alabileceklerini ve tüm Gemlik gençliğinin yanlarında olduklarını söyledi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, öğrencilerin üniversite tercihlerini yaparken sadece üniversite okumuş olmak için değil, gelecekte mutlu olacakları mesleği seçmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Belgem öğrencilerinin başarılarından dolayı gurur duyduklarını dile getiren Başkan Refik Yılmaz, “Başta bu başarıyı yakalan öğrencilerimiz olmak üzere, onları her zaman destekleyen ailelerini, onları yetiştiren, sınavlara hazırlayan BELGEM projemizdeki öğretmenlerimizi ve bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21