banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Yükseliş Parti Genel Merkez yöneticileri esnafla buluştu

Uyuma Türkiye'm! Elimizde Bir Vatan Birde Vatan Evladı Kaldı! Türkiye için yükseliş vakti'' sloganı ile kurulan Yükseliş Partisi, Bursa İl Başkanı Ömer Rasim Solak ve yöneticileriyle buluşan Genel Başkan Nail Çakır, Teşkilattan Sorumlu Enver Ün, Genel Başkan Yardımcısı Besim Aşık, Genel Sekreter Ayşenur Sevim, Bileşimden Sorumlu Erkan Şentürk, Gençlik Politikaları Orhan Şahin, Sosyal Politikalar Dilek Köksal, Genel Başkan Yardımcısı Celâl Amasya ile partililer buluşarak Bursa'da bir dizi temasta bulundu.

Genel Başkan Nail Çakır yağtığı açıklamada, "Türkiye de 130 parti var, diyorlarki "Neden parti kurdunuz?" Ülkede bu kadar parti olmasına rağmen hangi biri sizi karşınıza alıp dinledi? Biz sizi sizin adresinizde sizi dinlemeye kucaklamaya geldik. Ekonomik çıkmazda olan vatandaşımızın sessiz çığlığını duyduk. Her aile babası "sabah kalktığında evladının karnını nasıl doyurucağını düşünüyor, anne akşam hanesinin karnını nasıl doyurmabilirim" derdine tarımsal üretimle son vereceğiz. Bu iktidar kesintisiz 20 yıllık ömründe hatırlayın sadece ülkeye kazandırdığı tesislerin temelini atarken bitirip hizmete girerken toplu açılışını yaparlardı. Şimdi tesisleri ülkede 85 milyonunun bakmakla yükümlü kıldıkları Suriyeliler için yapıyorlar. Bizlerin kamuoyunda 5 li müteahhit birliği olarak bildiği Türkiye'nin kaynaklarını sadece onlara tahsis ettiği gerçeğini unutmamak gerekliliğini tekrar hatırlatmak zorundayız. Köprüden önce son çıkıştayız. Hükümet'in kırmızı çizgisi yok. Hükümet kazanmak için yapamayacağı hiçbir şey yok. Nail Çakır olarak tek bir şahıs olarak yapabileceğim birşey yok ama tek başıma ülke gençliğini ülke kadınlarını kısaca insanımızın kapıldığı ümitsizliğe son verebilirim. Araplar bizim kardeşimiz değilmiydi. Dün Araplar toplandı ve Suriye'de PYD'ye maddi destek için tam katkı adına bir adım atıldı, bizim milliyetçi Hükümet ne yaptı biliyormusunuz, uyudu uyudu. Türk Savunma Sanayi'ye gösterilen hassasiyeti tüm üretim alanlarına uygulayacağız. 15 Temmuz da meydanlara çıkanlar vatansever necip milletimizdi. Türk Milleti olarak çok geniş bir coğrafyaya 500 milyona yakın nüfusa sahibiz. Uyumayacağız. Vatanın her santimetre karesine sahip çıkacağız. Türkiye'yi BOP'un oyuncağı yapmayacağız. Batının kuklası olmaktan çıkaracağız. Artık algılar yönetilerek ülkenin direksiyona iktidar geçemeyecek. 2023 Türkiye'nin kaderini belirleyecek çok önemli bir dönemeç. Halk Bankası davası ülkeye kurulan bir tuzak. Halk Bankası davası ile Musul ve Kerkük petrol gelirleri devşirildi. Her konuda tam bağımsız olmak istiyorsak Yükseliş kadrolarını iktidar yapın" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21