Öne Çıkanlar bursa KORONAVİRÜS OSMANGAZİ YILDIRIM Hamilelik
banner13

YÜZYILIN PLANINDA YAPTIĞIMIZ MÜCADELEDE HAKLI ÇIKTIK

Atmaca, Saadet Partisinin Nilüfer Plaza 16’da Ocak ayının değerlendirildiği il divan toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulunarak “Kudüs müslümanlarındır ve hepsi Filistin’indir” dedi.

 

YÜZYILIN PLANINDA YAPTIĞIMIZ MÜCADELEDE HAKLI ÇIKTIK

Atmaca, Milli Görüş hareketinin varlık nedenlerden biri olan Kudüs meselesi bizi son derece üzdü. Bir yönüyle üzdü, bir yönüyle ise yapmakta olduğumuz mücadelenin anlamını tekrar ortaya koydu. Maalesef duyduğumuz Yüzyıl planı diye Kudüs'ün doğusunda bir yer Filistin'in başkenti olacak.

 

Kudüs'ün doğusu konusunu hatırlayınız, biz ilk defa Sayın cumhurbaşkanımızdan duyduk. İslam İşbirliği Örgütü'nün toplantısında biz bekliyorduk ki, İsrail'in Kudüs'ün Başkenti açıklamasını tanımıyoruz diye beklerken, Kudüs'ün doğusu Kudüs'ün başkenti olacak açıklamasını yaptı.  Bana bu iki cümle birbirine çok yanlış geliyor, sanki birbirleriyle bağlantılı geliyor.

 

Kudüs'ün doğusu batısı yoktur Kudüs müslümanlarındır ve hepsi Filistin’indir.  Bu dava kurulduğu günden beri  konuyu amaç edinmiş ve dert edinmiştir.  İslam dünyasına, Siyonistlerin Kudüs'ü Başkent ve büyük İsrail’i kurma amaçları olduğunu hep anlattık.

 

Bu gelişmeler maalesef bizi haklı çıkardı ama içe dönük düşündüğümüz zaman bunlardan ders alıp yapmakta olduğumuz bu mücadelenin ne kadar önemli olduğunu bize hatırlatması ve vazifelerimizi o ciddiyette sağlaması gerekir. İnşallah Milli Görüş bir an evvel iktidara gelir ve Siyonistlerin kurmaya çalıştığı yeni dünya düzeni yerine yeni bir dünyayı inşallah kuracaktır dedi.

 

SAADET PARTİSİNE YENİ ÜYE KAYDI YAPTIRANLARA ROZETLERİ TAKILDI


Program sonunda Saadet Partisine yeni üye kaydı yapanlara rozetleri takıldı. İsmi okunarak sahneye gelen yeni üyelere, Saadet Partisi GIK üyeleri Selim Sait Terzioğlu ve Recep Aygün rozetlerini takarak tebrik ettiler. Üyelerle birlikte topluca resim çekildi.

 

Anahtar Kelimeler:
Saadet Partisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.