Öne Çıkanlar veremsavaş Hamilelik Kedi BUSİAD İnce Medya
banner13

ZABITA PERSONELİNDEN 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞA MASKE

Koronavirüs salgını sonrası bilim kurulu üyelerinin tavsiyesi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Uzun bir süredir evlerinde bu yasağı uygulayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız için geçtiğimiz günlerde esnek bir karar çıkarak, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanlar için getirilen sokağa çıkma kısıtlamasına bugün 4 saatlik ara verildi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın; “65 yaş üstü vatandaşlarımız Koronavirüs salgını çıktıktan sonra devletimiz tarafından alınan önlemler doğrultusunda 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı getirildi ve bu yasağa uyarak evlerinde kaldılar. Bugün 65 yaş üstü vatandaşlarımız için güzel bir gün hem baharın gelişi hem havanın güneşli olması onlar içinde bir fırsat oldu. Cumhurbaşkanımız tarafından 65 yaş üstü vatandaşlarımıza maske gönderimi yapıldı. İlçemizde ’de dağıtımı sağlandı. Biz hiçbir tedbiri elden bırakmadık ve zabıta ekiplerimiz cadde cadde, sokak sokak gezerek 65 yaş üstü vatandaşlarımıza maskesi olmayanlara maske dağıtımı sağladık. Bu salgının hiç şakası yok biz asla bitmediği sürece tedbirlerimizi elden bırakmayacağız. 65 Yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza bugün 4 saatlik bir sokağa çıkma izni verildi. Bizlerde onlarla beraber caddelerimizde gezdik. Özellikle mezarlığa giden vatandaşlarımıza karşı zabıta personelimizi ’de orada görevlendirerek, maskesi olmayana maske ve dezenfektan uygulaması yaptık. Bu zorlu süreçte lütfen zorunlu olmadıkça evlerimizden ayrılmayalım. Çünkü #HayatEveSığar” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaZabıtaORHANGAZİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.