Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Zabıtadan sahillere sıkı denetim
Zabıtadan sahillere sıkı denetim

Zabıta Teşkilatı’nın koordinasyon toplantısında, Bursa’da sahillere kıyısı bulunan bölgelerin ‘yaz döneminde’ il ve ilçe zabıta ekipleri tarafından ortaklaşa denetlenmesi kararı alındı.

BURSA - Hünkar Köşkü’nde yapılan Zabıta Teşkilatı 3. Koordinasyon Toplantısı’nda, Bursa’nın sahil şeridinin zabıta ekipleri tarafından bir bütün olarak koordineli bir şekilde denetlenmesi kararı çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde Yıldırım Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanı Enver Karakoç, ilgili şube müdürleri ve ilçe belediyelerinden yetkililer katıldı.

Yeni amirlik kuruluyor

Zabıtanın ortak sorunlarının ele alındığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Enver Karakoç, “Zabıta hizmetlerinin kurumsal anlayış içerisinde icra edilmesi ve Bütünşehir genelinde ortak sorunların giderilebilmesi, görevin eksiksiz yerine getirilmesi anlayışıyla toplantılarımıza her ay düzenli olarak devam ediyoruz” dedi. Gerçekleştirdikleri toplantıda, il ve ilçelerde koordinasyonu sağlayacak yeni bir zabıta amirliğinin kurulmasına karar verildiğini kaydeden Karakoç, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen sahil düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile sahillerde kalitenin arttığını, Bursa’ya ait bu değerlerin vatandaşlar tarafından da özenle korunması gerektiğini ifade etti. Karakoç, yaz sezonunda sahillere kıyısı olan ilçelerde, ilçe belediyesi zabıtaları ile birlikte ortak denetimlerin başlayacağını ve sahillerde halkın huzur ve güven içerisinde hareket etmesinin sağlanacağını vurguladı. Karakoç, denetimlerin yaz sezonu itibariyle artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21