Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

ZAFER IŞIK’TAN BAŞKAN AYDINA ZİYARET

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, ziyaret öncesinde Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret edip, pandemi döneminde Orhangazi’de yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ı ağırlayan Başkan Aydın Korona virüs salgını süreci içerisinde ilçe genelinde yapılan çalışmaları makamında Milletvekili Zafer Işık’a anlattı. Bursa Milletvekili Zafer Işık, Pandemi süreci içerisinde esnaflarımızı ziyaret edemedik. 1 Hazirandan itibaren artık normalleşme süreci içerisine girdiğimiz için Belediye Başkanımız Bekir Aydın, Meclis üyelerimiz ve Ak parti ilçe teşkilatımızla beraber hem ilçe genelindeki yapılanlarla ilgili bilgi alırken güzel havada esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik dedi. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık’ın ziyareti bizleri mutlu etti. Güzel bir hafta sonunda bizleri ziyaret ederek kendilerine pandemi süreci içerisinde çalışmalarımızı aktardık. Meclis üyelerimiz, Teşkilatımız ile birlikte Milletvekilimiz Sosyal mesafeyi koruyarak esnaf ziyaretlerinde bulunarak hayırlı işler dedik. Milletvekilimiz ile birlikte esnaflarımızı gezerken özellikle Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uymalarını hatırlattık.

Esnaf ziyareti yaptılar

Belediyedeki ziyaretin ardından Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Başkan Aydın, AK Parti Orhangazi Teşkilat Başkanı İbrahim Altuntaş, Meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte Orhangazi’de çarşı esnafını gezdi. Esnafla tek tek sohbet eden Zafer Işık, 1 Haziran tarihinde Yeni Normal düzenimize başladık. Bundan sonraki süreçte vatandaşlarımız, esnafımız ve iş dünyamızla birlikte bu zorlu süreci geride bırakmak için uğraş vereceğiz. Pandemi döneminde esnafımızın zor günler yaşadığını biliyoruz. Hükümet olarak bizler de esnafımıza ve esnafımızın yanında istihdam edilen çalışanlar için destekleme paketleri hayata geçirdik. Yeni Normal dönemin başlaması ile birlikte esnafımızı ziyaret edip talep ve beklentilerini dinliyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.