Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NADİR ÖZKARDEŞ'DEN İNCE ZİYARET

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcı Nadir Özkardeş ile birlikte İnce Medya Grup'u ziyarete gelen heyeti İnce Medya Grup'un İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Necmi İnce misafir etti.
Bu görüşmede ülke ve yerel gündemle ilgili önemli konular görüşüldü.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nadir Özkardeş bu görüşmede önümüzdeki süreçte hukukla ilgili önemli projeler ve çalışmalar yaptıklarını bunları da en kısa zamanda kamuoyuna açıklama yapacaklarını söyledi.
Ayrıca Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nadir Özkardeş önümüzdeki Genel seçimlerle ilgili Cumhurbaşkanı Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın tekrar aday olmasının imkansız olduğunu ve bununla ilgili Anayasa değişikliğini olmasının elzem olduğunu açıkladı.
Bu kapsamda İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Necmi İnce konuşmasında ;" Zafer Partisinin siyasi hayatımıza giren önemli bir parti olduğunu ve projeleri ve söylemleri ile halkın nabzını çok iyi tuttuğunu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit Özdağ ve ekibinin ilk seçimler de Mecliste grup olarak temsil edilmesi gerektiği" söyledi.
Ayrıca Türkiye siyasi hayatına giren Zafer Partisine siyasi hayatlarında başarılı olmalarını temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21