Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

BursaMobile tanıtıldı! Bursa'ya özel 5 yeşil beyaz tarife

Bursaspor Kulübü ile Turkcell’in işbirliğinde gerçekleştirilen ve 516’lı hatların tanıtıldığı lansman gerçekleşti. Yeşil Beyazlı taraftarı büyük sürprizler bekliyor.

 
 
 
 




Bursaspor taraftarının merakla beklediği BursaMobile’ın tanıtım toplantısı gerçekleşti. Timsah Arena’da yapılan organizasyona Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Turkcell Genel Müdür Kaan Terzioğlu, Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Tukcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün katıldı.



Ayrıca Bursaporlu futbolcular Pablo Martin Batalla ile Aziz Behich de organizayonda yer aldı. Tarifelerle ilgili önemli bilgiler verildi.



enBursa'da yer alan habere göre; Turkcell tarafından ayrılan 100 binlik kotanın tamamının satılması halinde kulübe yıllık 5 ile 5,5 milyon TL’lik bir katkı vereceği belirtildi.



Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Şükrü Köse, “Bursaspor’a destek sağlayacak, gelecekte daha iyi spor yapmasını sağlayacak protokole tanıklık edeceğiz. Tanıtımına geçmeden önce katkısı olan bakanlarımıza, milletvekillerine, yöneticilerine teşekkür ediyorum. 516’lı hatlar lansmanı Bursaspor’a ve taraftarına hayırlı olmasını diliyorum. 100 bin hedefine ulaşacağına temenni ediyorum” dedi.



MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN: BURSA İÇİN ÖNEMLİ PROJE



“Bugün çok önemli projenin startı veriliyor. Kulübe gerçekten büyük kaynak Canlı casino siteleri geliştirecek bir proje. Bundan kazançlı çıkacak Bursaspor olacak. 516’lı hattın tahsisi için bir yılı aşkın bir zaman diliminin emeği ve yorgunluğunu ve sonunda da başarısı var. Bu proje Ali Ay tarafından geliştirildi. Bursaspor’un eski bir yöneticisi olarak destek vermekten çok mutluyum. Bursa’nın kendisine ait bir telefonu olması Bursa adına kazanç. Bursa’yı, Bursaspor’u seven herkesin bu hatlara sahip olmasını arzuluyorum. Hedef 100 bin denildi. Bakanımızın ikinci yüz binlik hattında müjdesini verdi. Katkı koyan herkese”



VALİ İZZETTİN KÜÇÜK: BUGÜN DESTEK GÜNÜ



“Büyük sevinçler, üzüntüler yaşattı. Hep gündemimizde yer aldı. Bundan sonra da bu hatla birbirimize bağlanacağız. Bugün destek vermek günü. Bursaspor için bir şey yapabilmek çok önemli. “Karanlıktan şikayet edeceğinize mum yakın’ der Çin atasözlerinden biri. Ben de Bursaspor’a katkı vermek için özel hattımı 516’ya çevirip destek vermek istiyorum.”



BAŞKAN ALİ AY: 5 MİLYON GELİR BEKLENİYOR



“Türkiye’nin 5 takımından biri olarak dijitalleşme adına ilk adımı atıyoruz. Bu hat Bursaspor için itici güç olacak. Bizi şampiyonluk hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracaktır. Eski Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ile başladık. Hüseyin Şahin ile birlikte bir yılı aşkın süre çalıştık. Bakanımızın katkılarıyla uzayacak süre kısaltıldı. Herkes bir mum yaktığında, geliri 5,5 milyon olacak. 200 bin olduğunda katlanarak artacak. Ben gurur duyuyorum. Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, sayın valimiz bizlere yardımcı oluyorlar. Kulüplerin başarılı olması tamamen duygusal. Gelecek seneden itibaren kulüpler birliğinde konuştuk, kulüplerin finansal açıdan güçlenmesi konuşuldu. Acı reçeteler gelecek. Kulüplerin çok güçlenmesi gerekecek. Turkcell ile önemli bir adım atıyoruz. Turkcell’in zengin hizmetlerinden yararlanacak. BTSO Başkanı İbrahim Burkay bu hat için sanayicilerle görüşecek. Kısa sürede bu bölümü satacağımıza inanıyorum.”

GENEL MÜDÜR KAAN TERZİOĞLU: HER GOLE KATKI VAR



Bursaspor şampiyon olduğunda göğsünde Bursaspor yazıyordu. Bursa’da yeni bir başarı hikayesi başlatacağımıza inanıyorum. Zoru başardığınız için sizleri bir kez daha kutluyorum. Ülke olarak dijitalleşmemiz lazım. Bursaspor taraftarıyla, vatandaşlarıyla dijitalleşmesi çok önemli. BursaMobile çok önemli. Türkiye’nin en iyi alt yapısıyla herkesi birbirine bağlayacak. Bursaspor her gol attığında onlara 200 mg katkı gelecek. Hepinizi kutluyorum. Bize bu fırsatı verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.”

İSMAİL BÜTÜN: 516 BURSA HATTI ÇOK DOLU



“Kalbi Bursaspor ile atan insanlarla birlikte olmak çok güzel. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Bursa çok özel bir şehir. Özellikle tarihin akışını değiştiren bir devlete sahiplik yapmasıyla öne çıkmış bir kent. Turkcell Bursaspor’a şans getirdi. Bursa ile ilişkimiz hem mantık, hem aşk evliliği diyebilirim. Başarıda pay önce futbolcuların, yöneticiler ve Bursa kentinde yaşayanların. Nabzı 16 için atan insanlar var. Bursalıya özel bir hat lanse ediyoruz. Marka ismine Bursalılar karar verdi. Yapılan anket sonrası Bursamobile ön plana çıktı. Şuanda 5 ayrı tarifesi var. 2 GB ile başlayıp yukarılara gidiyor. Kendi aralarında sınırsız konuşacaklar…”

BURSALILAR HEM KAZANACAK HEM DE KAZANDIRACAK



Bursa ve Bursaspor taraftarlarını bir araya getiren Bursa Mobile’dan hat alanlar, bir yandan kendileri kazanırken bir yandan da yakınlarına kazandıracak. Buna göre kendisi Bursa Mobile’dan hat alarak üç kişiyi daha Bursa Mobile’a getiren taraftarlar, hem kendilerine hem de getirdikleri kişilere tarifelerine ek olarak aylık 1 GB toplamda 12 GB internet kazandıracak.

BURSA’YA ÖZEL 5 YEŞİL BEYAZ TARİFE



Kendi aralarında sınırsız konuşabilecek Bursa Mobile kullanıcıları için 5 ayrı tarife sunuluyor:



Yeşil Beyaz 2GB: 500DK + 1000SMS + 2GB à 30T

Yeşil Beyaz 4GB: 750DK + 1000SMS + 4GB à45TL

Yeşil Beyaz 8GB: 1000DK + 1000SMS + 8GB à 75TL

Yeşil Beyaz 16GB Platinum: 2000DK + 1000SMS + 16GB à 105TL

Yeşil Beyaz 32GB Platinum: 2000DK + 1000SMS + 32GB à 145 TL



Paketlere ek olarak sunulan Turkcell dijital servisleri:



Goller Cepte



– Bursapor’un her golünde 200 MB internet



Çalarken Dinlet



BiP



– Yeşil Beyaz 2-4-8 GB’lik paketlerde geçerli BiP’ten 1GB



– Yeşil Beyaz 16 ve 32 GB’lik paketlerde geçerli BiP’ten 5GB



fizy video müzik üyeliği



TV+



– Yeşil Beyaz 2-4-8 GB’lik paketlerde geçerli TV+ 5GB



– Yeşil Beyaz 16-32 GB’lik paketlerde geçerli TV+ 10GB



Dergilik



– Uygulamada geçerli 5GB



lifebox



– Yeşil Beyaz 2-4-8 GB’lik paketlerde geçerli 25GB’lık depolama alanı



– Yeşil Beyaz 16-32 GB’lik paketlerde geçerli 100 GB’lık depolama alanı

 



 



 



 



 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21