Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

Trumpın Seyahat Yasağı Yürürlüğe Girdi
ABD Başkanı Donald Trump’ın 6 Müslüman ülke vatandaşlarını ve ABD’deki tüm mültecileri kapsayan seyahat yasağı yürürlüğe girdi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın, İran, Libya, Suriye, Somali, Sudan ve Yemen dahil 6 ülke vatandaşlarını ve ABD’de yaşayan mültecileri kapsayan seyahat yasağı dün akşam yürürlüğe girdi.

Buna göre, büyükanne ve büyükbaba, teyze, amca ve yeğenler yakın akrabadan sayılmayacak ve ABD’de yakın akrabası ya da iş bağı olmayanlara vize verilmeyecek. Kabul edilebilir yakın aile ilişkisi kapsamına, anne-baba, çocuk, yetişkin kız ve erkek evlatlar, damat, gelin ya da Amerika’da bulunan kardeş giriyor.

Seyahat yasağı kurallarının uygulanacağı 6 Müslüman ülkeden insanlar ve bütün mülteciler artık ABD’ye girerken Başkan Donald Trump’ın tartışmalı seyahat yasağı nedeniyle daha da zorlanacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.