Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Türk Kızılayı Gazzede
Türk Kızılay Başkanı Kerem Kınık dört kişilik bir heyetle İsrail’in Gazze sınır kapısı Beyt El-Hanun dan geçerek Gazze’ye geldi.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık Türk Kızılay’ının Filistin Kızılay’ı ile birlikte on beş bin aileye yardım dağıtacaklarını söyledi. Kerem Kınık, Kızılay’ın Gazze’de daimi bir delegasyonlarının bulunduğunu, yakın zamanda bölgeye lojistik bir depo yapacaklarını ve böylece yardımların daha organize bir şekilde ulaştırılmasının sağlanacağını söyledi. Kınık, Gazze’de insanı yardımların çok boyutlu olarak süreceğini de sözlerine ekledi.

Türk Kızılay heyetini Filistin Kızılay Başkanı Yardımcısı Beşşar Murat ve Kudüs Hastanesi Müdürü Dr. Halil Ebu Ful karşıladı. Heyet Filistin Kızılay Merkezinde, Gazze’deki insani durumları, yardım yolları ve Gazze halkının ihtiyaçları konusunda görüşmeler yaptı.

Heyet daha sonra, insani yardımların yapıldığı Filistin Kızılayının deposuna giderek ihtiyaç sahiplerine yardım dağıttı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21