Öne Çıkanlar corona İhsaniye BTSO Revizyon Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

Üniversite Öğrencilerinden İşaret Diliyle Anlamlı 'Dünya İşitme Engelliler Günü Mesajı
Hisarcık ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ‘İşaret Dili Kursu’na katılan Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ‘Dünya İşitme Engelliler Günü’ nedeniyle işaret diliyle görüntülü mesaj hazırlayarak sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

‘İşaret Dili Kursu’na katılan Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Atatürk İlkokulu merdivenlerinde İşaret Dili Eğitmeni Pelin Solak ile bir araya gelerek ‘Dünya İşitme Engelliler Günü’ nedeniyle işitme engellilere hitaben, ”Dünya İşitme Engelliler Gününüz kutlu olsun. Sizleri çok seviyoruz. Teşekkürler” şeklinde hazırladıkları görüntülü mesajlarını sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

İşaret Dili Eğitmeni Pelin Solak, anlamlı davranışlarından dolayı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini tebrik etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21