Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

Cilt Güzelliğini Sağlamak İçin Güvenilir Klinik Hizmetleri

Dermaclinik cilt güzelliğini sağlamak isteyenler için güvenilir klinik hizmetleri veriyor. 2003 yılından beri Bursa Nilüfer’de hizmet sunan kliniğin başında deneyimli dermatoloji uzmanı Fatma Özer bulunuyor. Özer kendisine yardım eden ekibiyle insanların mutsuz olmalarına neden olan cilt sorunlarından kurtulmaları adına çalışıyor. Dermatoloji ve cilt sağlığı alanlarında gelişen teknoloji ve yapılan bilimsel çalışmaları takip ederek insanlara bu çalışmalara uygun hizmetler vermeyle çalışıyor. Bunu sağlamak içinde klinikte son teknolojiyle üretilen cilt bakım ve sağlığı ekipmanlarını bulunduruyorlar.

Klinikte Verilen Profesyonel Cilt Sağlığı hizmetleri

Bursa’da hizmet veren Dermaclinic’te cilt sağlığı alanında verilen üç temel hizmet veriliyor. Bunlar anestezisiz estetik, bölgesel incelme ve lazer tedavileri bulunuyor. Bu hizmetlerin tamamı özellikle bu alan üzerine eğitim almış ve sertifika sahibi olan ekip tarafından Fatma Özer öncülüğünde gerçekleştiriliyor. Verilen 3 farklı hizmette uygulamalar hijyenik klinik ortamında yapılıyor ve bu sayede dermatolojik hizmet almak isteyenler sağlık sorunu yaşamadan ciltlerinin istedikleri görünüme kavuşmasını sağlıyorlar.

Lazer epilasyon Bursa denildiğinde ilk akla gelen klinikler arasında olan Dermaclinic güler yüzlü ekibi ve kurumsal kimliğiyle Bursa’nın en çok tercih edilen ve önerilen güzellik klinikleri arasında yer almaktadır.

Klinik Uzmanları Tarafından Uygulanan Lazer Tedavileri

Klinik hizmetleri arasında lazer tedavileri önemli bir yer kaplıyor. Lazer tedavisi alarak ciltlerindeki leke, ben, dövme, tüy, çatlak ve deforme durumlarından kurtularak daha güzel bir cilde sahip olabiliyorlar. Kliniğin deneyimli uzmanları tarafından verilen lazer tedavileri son teknoloji lazer cihazlarıyla güvenli bir şekilde uygulanıyor. Böylece tedaviye göre gerekli seanslara katılanlar sorunlarından kurtulabiliyorlar.

Klinik tarafından verilen lazer tedavileri arasında ise şunlar bulunuyor;

  • Cilt gençleştirme tedavisi
  • Lazer epilasyon
  • Cilt çatlakları tedavisi
  • Varis tedavisi
  • Aşırı terleme tedavisi (koltuk altı)
  • Facelift
  • Dövme silme
  • Ben tedavisi
  • Buz lazer
  • El gençleştirme
  • Sivilce tedavisi

Yaşadıkları sorunlar sebebiyle ciltlerinde varis, ben, akne izi, çatlak ve deforme oluşan kişiler klinikten istedikleri zamanda randevu olarak tedaviler sonucunda sorunlarından kurtulabiliyorlar. Tedavi süresi yaşanan cilt sorununa bağlı olarak birkaç seansta tamamlanabiliyor.

Klinik Uzmanları Tarafından Uygulanan Ameliyatsız Estetikler

Nilüfer’de hizmet veren deneyimli dermatoloji kliniği hizmetleri arasında ameliyatsız estetik hizmeti bulunuyor. Bu hizmet sayesinde vücutlarının belirli bir bölümlerinden rahatsız olarak ameliyat gerektirmeyen uygulamaları yaptırarak beğendikleri vücut özelliklerine sahip olabiliyorlar. Klinik tarafından uygulanan ameliyatsız estetik tedavileri arasında ise şunlar bulunuyor; yüz gençleştirme, siyah nokta, gençlik serumu, dudak dolgusu, yüz gelme, gözaltı dolgusu, kırışıklık tedavisi, saç ekimi, leke tedavisi, ameliyatsız yarak tedavisi vs. tedavileri bulunuyor. Ameliyatsız olan bu estetik uygulamalarının tamamı usulüne uygun bir şekilde yapılarak estetiği ihtiyacı olanların memnun kalması sağlanıyor.

Klinik Tarafından Uygulanan Bölgesel İncelme Tedavileri

Dermaclinic tarafından verilen son hizmet türü ise bölgesel incelme tedavisi oluyor. Bu alandaki tedavi türleri arasında ise lazer lipoliz, soğuk lipoliz, kavitasyonla incelme, ameliyatsız bölgesel zayıflama ve emsculpt tedavileri bulunuyor. Bu uygulamalar spor ve diyetle vücutlarındaki yağlardan kurtulamayan kişilere uygulanan tedaviler oluyor.

Lazer epilasyon Bursa için cilt doktoru Dr. Fatma Özel’in kliniğini ziyaret etmeden karar vermemenizi öneriyoruz.

Lazer ve soğuk lipolizler sayesinde kişiler yağlarından kurtularak istedikleri görünüme kavuşabiliyorlar. Bu uygulamaların süresi ise yapılan uygulama türüne göre değişiyor. Bölgesel incelme tedavilerinin ilaçsız ve kesik olmadan yapılması sayesinde uygulama yaptıranlar kısa süre içinde normal yaşamlarına dönebiliyorlar.

Klinik üç türdeki hizmetleri için Pazartesi-Cumartesi arasında çalışıyor. Randevu alan kişiler haftanın 6 gününde 09,30-19,30 saatleri arasında kliniğe giderek görüşme sonrasında istedikleri estetik ve lazer uygulamalarını yaptırabiliyorlar.

Tüm detaylara ulaşın > www.dermaclinic.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.