Öne Çıkanlar NİLÜFER BELEDİYESİ kadem bilek Bursagaz Kıyak Engelsiz
banner13

DİL OKULUNUZU SEÇTİNİZ Mİ?

Son yıllarda dil eğitimini geliştirmek isteyen öğrenciler yaz tatilini değerlendirerek yurt dışındaki dil okullarına gitmek için danışmanların yolunu tutuyor. Her öğrencinin tatilden beklentisi farklı olsa da günümüzde bu zamanı yurt dışında dil eğitimi için ayıranların sayısı gittikçe çoğalıyor. Dünyanın en önemli dil okulları da öğrencilere % 35’e varan indirimler ile erken kayıt fırsatları sunuyor.

Yaz tatiline uygun hazırlanan programlarda öğrenciler dil eğitimi alırken aynı zamanda yeni bir ülkeyi ve farklı kültürleri yakından tanıma fırsatı buluyor. Öğrencilerin en çok tercih ettikleri ülkeler arasında Kanada başta olmak üzere İngiltere, İrlanda, Amerika ve Malta geliyor.

DinamoEdu Kurucu Ortağı Fatih Kuran: “Yaz tatilinde yurt dışında yer alan dil okullarına gitmek için bize danışanların sayıları her yıl artıyor. Özellikle dünyanın önemli eğitim kurumları tam donanımlı programları ve yeni öğrenme metodları ile fark yaratarak öğrencilerin dikkatini çekiyor. DinamoEdu olarak resmi temsilcisi olduğumuz geniş okul yelpazesi ile öğrenciler arasında köprü kurarak talep ve ihtiyaçlara en uygun okulları tespit etmeye çalışıyoruz.” dedi.

Kuşak araştırmalarıyla uzman Dinamo, DinamoEdu markası ile yurt dışı eğitim danışmanlığına farklı bir soluk getirirken öğrencilere ücretsiz danışmanlığın yanı sıra okul seçiminden konaklama imkanlarına kadar olan süreci kapsayan geniş kapsamlı hizmet veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.