Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

Eğitimde “En Doğru Tercih” Şimdi Sadece Bir Tık Uzakta

Dünyanın birçok noktasında olduğu gibi Türkiye’de de öğrencilere en iyi okullarda eğitim almaları için yardımcı olmayı hedefleyen EdTech şirketi INTCAS, Türkçe websitesiyle Türkiye’deki faaliyetlerine başladı. Yapay zeka ve blockchain teknolojileri ile güçlendirilen websitesiyle gençler hangi okulu, bölümü hatta ülkeyi tercih edebileceklerini kolaylıkla görebilecek, tüm başvuru sürecini güvenle tek bir platform üzerinden yönetebilecek.

Her öğrencinin karakteri, ilgi alanı, bilgi birikimi ve gelecekten beklentilerinin farklı olduğunun altını çizen INTCAS Türkiye Genel Müdürü Tanju Zerrin, “Yurtdışında eğitim almak gençlere bambaşka dünyaların kapılarını aralayabiliyor, en az bir yabancı dilde uzmanlaşarak başarılı bir kariyere ulaşmalarını sağlıyor. Ancak bu konuda yanlış yönlendirilen ve eksik bilgi verilen gençler için yapılan tercihler her zaman mutlu sonuçlanmıyor. Gittiği ülkeye ve okula uyum sağlayamayan birçok öğrenci mutsuz olduğu için geri dönüyor ve yapılan masraflar, harcanan zaman ve emek de boşa gidiyor. Oysa INTCAS’ın yapay zeka teknolojisi her öğrenciyi verdiği bilgilere, hatta sosyal medya hesaplarına göre inceleyerek en uygun tercihleri sunuyor. Öğrencinin yaptığı tercihlerin ona uygun olup olmadığını değerlendirerek, uygun değilse uyarıda da bulunabiliyor. Ayrıca blockchain teknolojisinin sağladığı güvenlik sayesinde tüm başvuru sürecini üzerinden yönetebiliyorlar. “ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.