Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

İSTANBUL KÜLTÜR EĞİTİM KURUMLARI’NIN 59. YILINDA ‘’KÜLTÜR’’LÜ ÖĞRENCİLERDEN DOĞUDAKİ KIZ ÇOCUKLARINA ARMAĞAN…

“Onlar’ın Öyküsü’’ adlı kitabın yazarı gazeteci Ömür Sabuncuoğlu, Kültür2000 Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri ile buluştu.


Kültür2000 Koleji Konferans Salonu’nda, Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen söyleşide Sabuncuoğlu‘Onlar’ın Öyküsü’ adlı kitap projesinin nasıl başladığını birçok ünlü sanatçıyı  ve gazeteciyi nasıl bir araya getirdiğini ve bu projenin dokunduğu yürekleri anlattı.


Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı. “Herkesin bir öyküsü vardır bu hayatta… Bazısını yaşarız, bazısını izleriz, bazen de okuruz’’ diyen gazeteci Ömür SabuncuoğluKültür2000 Koleji Fuaye alanında geliri, ‘okuyamayan kız çocuklarına’ gidecek olan ‘Onlar’ın Öyküsü’ adlı kitabını imzaladı.

Uzun bir imza kuyruğu oluşturan öğrencilerle tek tek ilgilenen SabuncuoğluKültür2000 Koleji öğrencileri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Kültür2000 Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’na günün anısına bir plaket takdim etti. Sabuncuoğlu, bu kitapları öğrencilerin kendi harçlıklarıyla almasından ayrı bir mutluluk duyduğunu ve gençlerin gözlerindeki o ışığın kendisini ayrı bir heyecanlandırdığını belirtti.

Kitabın satışından elde edilecek gelirin okuyamayan kız çocuklarına gitmesinden mutluluk duyan Kültür2000 Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri bu anlamlı günde eğitim adına bir projede olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21