Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

TERMAL KAMERALARA OKULLARDAN YOĞUN İLGİ

Kale Alarm’ın daha çok endüstriyel tesisler, fabrikalar, bankalar, havalimanları, otobüs terminalleri, oteller, alışveriş merkezleri, büyük marketler, çeşitli kamu kurumları ve kurumsal firmaların genel müdürlük binaları tarafından tercih edilen termal kameralarına, okullardan da yoğun talep gelmeye başladı. Koronavirüs tedbirleri ile açılmaya hazırlanan okullar, temassız bir şekilde öğrencilerin vücut sıcaklıklarını ölçerek, salgınının kontrolüne ve önlenmesine yardımcı oluyor. Termal kameralar öğrencinin ateşi yüksek ise anında uyarı vererek, gerekli tedbirlerin alınmasını sağlıyor. 

Fiyatlar 2 – 6 bin dolar arasında değişiyor

Uzman Kale Alarm ekipleri tarafından yapılan keşif sonrası okulların ihtiyacına göre kullanılacak termal kamera çeşidi belirleniyor. Kale Termal Kameraların fiyatları ise özelliğine göre 2 bin ile 6 bin dolar arasında değişkenlik gösteriyor.

Isıyı esas alan bir görüntüleme sistemi sunan Kale Termal Kameralar, çıplak gözle görülmeyen ışık dalga boylarını algılayarak; Koronavirüs salgınına karşı yürütülen mücadelede ciddi sonuçlar doğurabilecek problemleri kolayca görmeyi sağlıyor. Koronavirüs salgınından önce termal kameralar genellikle tehditleri, şüpheli olayları ya da gerçek zamanlı davranışları algılamak ve tanımlamak için kullanılıyordu. Ancak önceki yıllarda yaşanan ve dünya çapında etki eden domuz gribi ve sars gibi salgın hastalıklarından sonra havalimanları ve sınır kapıları gibi önemli geçiş noktalarında da tercih edilir oldu. Koronavirüs salgını ile birlikte ise termal kameralar, insanların toplu olarak bir arada yer aldığı hemen hemen her alanda ateş ölçümü için kullanılmaya başlandı.

Artan güvenlik ihtiyacına karşı tam kapsam güvenlik

Kale Alarm, kullanıcılarına termal kamera sitemlerinin yanı sıra tam kapsam güvenlik için ihtiyaç duyulan tüm entegre güvenlik sistemlerini bir arada sunuyor. Böylece hırsızlık, yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil durumlara karşı 7/24 güvenlik sağlıyor.

Kale Endüstri Holding

Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunmaktadır. Türkiye'nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde metal eşya kategorisinde 11. kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da alanında en çok tercih edilen markalar arasında yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.