Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Ağustos ayının gündeminde kutlamalar vardı

Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından hazırlanan raporda, Ağustos ayının siyasi ve toplumsal gündemi belirlendi. Yapılan araştırmaya göre geçtiğimiz ay en çok, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Malazgirt Zaferi kutlamaları konuşuldu. MTM, Ağustos ayında Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan siyasi ve toplumsal olayları araştırdı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'inci yıl kutlamaları ay boyunca medyada en çok yer alan konu olurken, Malazgirt Zaferi'nin 949. yılına özel kutlama da çok sayıda haberde yer aldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı ay boyunca 92 bin 640 haberde yer aldı. Malazgirt Zafer

i kutlamaları da, ay boyunca 15 bin 570 haberde yer aldı. 16 Türk devletini temsilen bir müze, iki çalışma ofisi ve iki konaklama merkezi de bulunan Ahlat Külliyesi ay boyunca 2 bin 357 haberde yer aldı. Ağustos ayında eşi ve oğluyla birlikte korona testleri pozitif çıkan DEVA Partisi lideri Ali Babacan, ailesi ile birlikte karantina altında kalarak çalışmalarına evden devam edeceğini belirtti.

Medya Takip Merkezi'nin raporuna göre Ağustos ayında Ali Babacan ay boyunca 8 bin 344 haberde yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
GündemAğustosMedya Takip
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.