Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BOĞAÇHAN GÖKSU YENİDEN BAŞKAN

MÜSİAD’ın 19.Genel Kurul Toplantısı’na MÜSİAD Üretim Ve Ticaret Planlama Üst Kurulu Başkanı Oktay Dede, Global Üst Kurulu Başkanı Fatih Mehmet Keçebir, Ulaşım Araçları Endüstrisi Komitesi Başkanı İlhan Bilgili, MÜSİAD Genel Merkez Üyeleri Hakan Erdem, Mehmet Ali Ketanci’nin yanısıra  AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, AESOB Başkan Vekili Mehmet Ali Gülaçtı katılırken, MÜSİAD Alanya Burdur ve Isparta başkanları ile birlikte şube üyeleri de Genel Kurulda yer alan isimler oldu. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan Genel Kurul sonunda yapılan seçimde; Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Yönetim Kurulu Başkanı Boğaçhan Göksu, ikinci dönem için başkan seçildi.

20 Yılı dolduran üyelere plaket

Genel Kurulda konuşan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Boğaçhan Göksu, pandemi şartlarına uygun olarak gerçekleştirilen genel kurula gelen ve destek veren herkese teşekkür etti. Göksu, “Geçtiğimiz dönem olduğu gibi önümüzdeki dönemde de başta ihracat ve markalaşma olmak üzere birçok konuda projelerimizi hayata geçireceğiz. Hedeflerimiz büyük. Bu hedeflere ulaşmak için tüm üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde tüm gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.  Genel Kurul’un sonunda MÜSİAD Antalya Şubesi üyeliğinde 20 yılı dolduran üyelere teşekkür plaketi takdim edildi. Salonu pandemi kurallarına uygun şekilde dolduran MÜSİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri toplu fotoğraf çektirdi. 
 

Olağan Genel Kurul’da MÜSİAD Antalya Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu;

Asil Üyeler

Boğaçhan Göksu-Mehmet Karakayalı-Ahmet Tekin-Yusuf Akgül-Ayşegül Tayyar Bekar- Mücahit Polat-Ali Akçay-Cüneyt Doğan- Süleyman Bilkay-Cemil Menderes ABAY-Ali Sami Fıçıcı-Osman Özdemir-Metehan Coşkunsu- Gürbüz Yumakoğulları -Ebubekir Yıldız-

Yedek Üyeler

Mustafa Bülent Akıncı- Neslihan Yalçın- Hacı Yusuf Yücel-Fatih Gürcü-Veli Durur- Mevlüt Aksoy-Dilek Bozkurt Özgenç-Mehmet Ali Can- Ali Uğur-Mehmet Çetin-Enver Yiğit-Adem Toksöz-Sinan Boztepe-Mehmet Erden-Mustafa Kaya

Denetleme Kurulu

Asil Üyeler : Zeki Türkoğlu-Vedat Aydoğan-Süleyman Tunç

Yedek Üyeler : Uğur Çimen-Yakup Yazıcı-Çağrı Yağmur

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21