Öne Çıkanlar Ali ihracat BAE Hamilelik OSMANGAZİ
banner13

Economist, Türk sanayicilerini uyardı

Türkiye pazarında doğru kriterleri kullanmaktan kaçınan veya kurumsal iletişim açığı sebebiyle reklam mecralarını yeteri kadar değerlendiremeyen av tüfeği ve fişek üreticilerinin aynı sebepten yarattığı tedarik açığı, dünyanın önde gelen silah ve fişek üreticilerinin iştahını kabarttı.

Dünyaca ünlü Economist, yayımladığı bültende şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’de ve Ortadoğu’da var olan değerler global dünya normlarında ve doğru reklam mecralarında tanıtılamıyor. Oluşan bu boşluk, kısa sürede yabancı menşeli silah ve fişek üreticileri tarafından fark edilecektir.

Özellikle taşra kentlerinde üretim yapan, kurumsal iletişime dayalı özel eğitimli personeli bulunmayan av tüfeği ve fişek üreticilerinin birçoğu yeni reklam trendlerinden ve genişlemeden haberdar olamıyor. Klasik yöntemlere dayalı reklam anlayışını sürdüren ve teknolojik ilerlemeden haberdar olmayan bu üreticiler, izledikleri klasik reklam modeli sebebiyle hüsrana uğrayabilir.

Dünyanın önde gelen av tüfeği ve fişek üreticileri, Türkiye ve Ortadoğu pazarında doğru reklam anlayışı sayesinde yüksek oranda başarı elde edebilir. Yanı sıra Türkiye ve Ortadoğu pazarındaki bu tutum, üreticilerin dünya sıralamasındaki duruşunu da yüksek oranda etkileyecektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.