Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

EVSAD UMUT OLUYOR

Evde Sağlık Hizmeti alan hastaların tıbbı cihaz, eğitim, gıda yardımı ve hasta yakınlarının moral motivasyon eğitimleri gibi belirli ihtiyaçları doğrultusunda yardım etmek üzere kurulan Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği (EVSAD) sosyal yardım bekleyen hastalara umut olmaya devam ediyor. Son olarak EVSAD Bursa Şubesi’nin girişimleriyle 2015 yılında geçirdiği motosiklet kazası sonucu 2 yıl komada kalan ve hayata tutunmayı başaran Turgut Olçun’un akülü tekerlekli sandalye isteği yerine getirildi. Olçun, EVSAD Bursa Şubesi yetkililerin daha önce kendisine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında akülü tekerlekli sandalye isteğini belirtti. Bu isteğe karşılık hemen harekete geçen EVSAD Bursa Şubesi yetkilileri, akülü tekerlekli sandalyeyi temin etti. Olçun’a hediyesi Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan’ın da katıldığı ziyaretle takdim edildi.

Ziyarette konuşan EVSAD Bursa Şubesi Başkanı Figen Akan, EVSAD’ın, sağlık hizmetlerinin sosyal ayağını oluşturduğuna dikkat çekti. Dernek olarak Evde Sağlık Hizmeti alan ve sosyal yardıma muhtaç olanlara yardım etmeyi amaçladıklarını dile getiren Akan, “Hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın sorunları ile ilgilenirken, hastalarda kullanılmak üzere gerekli cihaz demirbaş ve eğitim materyallerinin sağlanmasına destek oluyoruz.Ayrıca evde sağlık hizmeti veren üyelerin de sosyal psikolojik sorunları ile ilgilenerek, onların sosyo ekonomik haklarının geliştirilmesi için çalışıyoruz. Bugün de önceki ziyaretimizde akülü tekerlekli sandalye isteğini bizlere bildiren hastamızın isteğini yerine getirme mutluluğu içindeyiz. Hastamıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

Olçun’un ailesi ise akülü tekerlekli sandalye için dernek başkanı ve üyelerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
EVSAD UMUT OLUYOR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21