Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

“Influencer Academy” programı başlıyor

İletişim ve sosyal medya dünyası konusunda uzman farklı konuşmacıların, online ders anlatımları ile teori dersleri vereceği ve tecrübelerini aktaracağı Influencer Academy’de, katılımcılar, farklı ödev ve sınavlara tabii tutulacak. Bu sınavlar sonucunda en başarılı olan 4 kişi, her ay konaklama ve ulaşım masrafları Tatilsepeti tarafından karşılanacak sürpriz rotalara seyahat ederek oluşturacağı içerikler ile teoride öğrendiği bilgileri pratiğe dökme fırsatı bulacak. Mayıs ayı sonuna kadar sürecek eğitimi en başarılı şekilde tamamlayarak jüri tarafından seçilen 3 kişi, eğitim sonunda “Tatilsepeti Influencer”ı olmaya hakkı kazanacak.   

Konu hakkındaki tüm detayları, Tatilsepeti web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. 

Tatilsepeti hakkında: 

 Temelleri 2002 yılında atılan Tatilsepeti, 2004 yılından bu yana yüz binlerce kişiye tatil servisi sunan bir turizm portalıdır. Yıllık 25 milyonu tekil olmakla beraber toplamda 63 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısıyla Türkiye’nin önde gelen turizm portallarından biridir. Yurt içi online satışta sektörün öncülerinden olan Tatilsepeti, 2009 yılında dünyanın en büyük otel tedarikçilerinden Expedia ile anlaşma yaparak yurt dışı tatil satışına da başlamıştır. Turizm gibi rekabetin yoğun olduğu bir sektörde yakaladığı başarıyla dikkat çekmeyi başaran Tatilsepeti, 2013 yılı Mayıs ayında, Londra merkezli yatırım fonu Bancroft Private Equity’den yatırım alarak büyümesini daha da hızlandırmıştır.

Tatilsepeti; en geniş ürün seçeneği, en doğru bilgi, en uygun ödeme koşulları ve müşteri odaklı satış öncesi - sonrası hizmetleriyle misafirlerine bir tatil sitesinden beklediklerinin de ötesinde, bir tatil alışverişi deneyimi sunma misyonuyla hareket etmektedir. Türkiye’nin en saygın tur operatörleri, 4.500’den fazla yurt içi, 350 binden fazla yurt dışı oteli, yılda 7.000’in üzerinde yurt içi - yurt dışı turu, uçak bileti ve araç kiralama hizmetlerini, Tatilsepeti, çatısı altında sunmaktadır.

İnsanların tatil ve seyahat ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlayarak onlara en kaliteli hizmeti sunmayı hedefleyen Tatilsepeti, tatil denildiğinde ilk akla gelen internet turizm markası olarak kendini konumlandırmaktadır. Tatilsepeti, deneyimli danışmanlardan oluşan 200 kişilik çağrı merkezi, bu vizyonu gerçekleştirmede çok önemli bir role sahiptir.

Tatilsepeti’nin sunduğu hizmetler hakkında daha ayrıntılı bilgiye www.tatilsepeti.com adresinden ya da 444 44 20 numaralı telefondan ulaşılabilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21