Öne Çıkanlar bursa Kumdas Sanat Engelsiz Magazin
banner13

KOBİ’lerin yükü ‘Vitamin Destek Paketi’ ile hafifliyor

Türkiye’de kargo sektörünün öncü firması olan MNG Kargo, pandemi sürecinde önemli ekonomik zorluklarla karşı karşıya kalan KOBİ’lerin yüklerini hafifletecek yeni projesi ‘KOBİ Vitamin Destek Paketi’ni hayata geçirdi. Ticaret hayatının kahramanları KOBİ’lere rahat nefes aldırmayı hedefleyen proje, akaryakıttan telekomünikasyona, bankacılıktan sigortaya pek çok öncü firmanın da desteğiyle maliyet kalemlerinde önemli tasarruf imkanı sağlıyor.

Covid-19 pandemisinden etkilenen KOBİ’lere destek olmak üzere oluşturulan platformdan, MNG Kargo müşterisi olan bütün KOBİ'ler yararlanabiliyor. Bu destek için www.kobivitamin.net üzerinden katılım formunu doldurmak yeterli. Başvurusunu yapan KOBİ, ihtiyacı doğrultusunda seçtiği firmaların sunduğu avantajlı fiyat ve tekliflerden yararlanabiliyor.

MNG Kargo İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Salim Güneş, “Ekonominin çarklarının dönmesi için her koşulda var güçleriyle çalışan KOBİ’lerin daima yanında yer almayı sorumluluğumuz olarak kabul ediyoruz. Bugüne kadar KOBİ’ler için hayata geçirdiğimiz projeleri, KOBİ Vitamin Destek Paketi ile devam ettiriyoruz. Özellikle pandemi sürecinde önemli ekonomik güçlükler yaşayan, varlıklarını devam ettirmeye çalışırken diğer yandan da ‘yeni normal’ diye tanımladığımız döneme uyum sağlamak için mücadele veren KOBİ’lerimizin yüklerini bu paketle bir nebze olsun hafifletmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
EKONOMİDestekKOBİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.