Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

​Konfor Mobilya üst düzey atamalarla güçleniyor

Mobilya sektöründe sahip olduğu tecrübeyi yeni ve modern mağazacılık konseptiyle buluşturan Konfor Mobilya, sektörün öncü markalarına uzun yıllar liderlik etmiş tecrübeli isimlerle güçlendirdiği yeni yönetim ekibiyle pazardaki gücünü artırıyor.

Mobilya sektörünün ileri gelen markalarında 23 yıldır üst düzey yönetici olarak görev yapan Bülent Karakapu, Eylül 2018 itibarıyla Konfor Mobilya Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olan Bülent Karakapu, 23 yıllık liderlik kariyeri boyunca İstikbal, Bellona ve Mondi Mobilya gibi sektörün öncü firmalarında yer aldı. Karakapu, Konfor Mobilya’da fabrikalar, altyapı ve yatırım süreçleri süreçlerinin kusursuz işlemesinde aktif rol oynayacak.

Konfor Mobilya’nın hızla büyüyen istihdam gücünü yeni İK Direktörü Serap Haznedaroğlu yönetecek.Haznedaroğlu, Konfor ailesine katılmadan önce İKEA'da yönetici pozisyonunda çalışıyordu.

Yeni vizyonuyla sektöre yeni bir soluk getiren Konfor Mobilya'nın satış ve iş geliştirme çalışmaları ise Alfemo Mobilya'da uzun yıllar yöneticilik yapan Ufuk Yağmurcu'ya emanet. Satış ve iş geliştirme direktörü olarak göreve başlayan Yağmurcu, markanın pazar fırsatlarını etkin biçimde değerlendirerek rekabet gücünü artırmasında kilit rol oynayacak.

Konfor Mobilya ekibine taze kan

Tüketici memnuniyetini birinci önceliği haline getiren Konfor Mobilya, 20. yılını kutlayacağı 2019’da satış sonrası hizmetler ve lojistik süreçlerinde müşteri memnuniyeti konusunda da sektöre öncülük edecek projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. Konfor Mobilya, bu hedef doğrultusunda 23 yıldır Yataş Grup’ta çalışan Mehmet Kuru’yu Lojistik Müdürü, Alper Kurt’u da Satış Sonrası Hizmetler müdürü olarak atayarak kadrosunu güçlendirdi. Yeni yapılanmada ürün ve tasarım müdürü Pınar Doyuran, kurumsal iletişim müdürü Uğur İkizgül oldu.

Yeni yönetim ekibinin sahip olduğu tecrübe ve uzmanlığın marka hedeflerine ulaşmada büyük önem taşıdığını kaydeden Konfor Mobilya Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, "Konfor Mobilya 2018 yılı içinde köklü bir dönüşüme girdi. Sektöre hareket getiren, taze bir yaklaşım kazandıran bu dönüşümü desteklemek için en iyilerle çalışmak istedik. Beş yıl için 500 milyon TL'lik yatırım planı yaptık ve bu bütçeyi en etkili şekilde yönetmek istiyoruz. Yenilenen mağazalarımıza ve açılacak fabrikamıza liderlik edecek yönetim ekibimize inancımız tam." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.