Öne Çıkanlar ORHANGAZİ NİLÜFER BELEDİYESİ incemedya Engelsiz Sanat
banner13

Vergi düzenlemeleri ekonomiye dinamizm getirecek
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, beyaz eşya, bazı mobilya grupları ve konut sektöründeki vergi düzenlemelerinin ekonomiye olumlu yansıyacağını söyledi.

Başkan İbrahim Burkay, Bakanlar Kurulu kararıyla ÖTV’nin beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri sektöründe 30 Nisana kadar sıfırlandığını, bazı mobilya gruplarında ise söz konusu tarihe kadar yüzde 8’e indirildiğini hatırlattı. Konut sektöründe de KDV oranının orta sınıf için yüzde 8’e çekildiğine işaret eden İbrahim Burkay, “Ülke ekonomimizin canlandırılması adına ekonomi yönetiminin aldığı kararlar oldukça önemli. ÖTV ve KDV düzenlemeleri de sektörlerimize büyük hareketlilik getirecek. iç piyasaya getireceği dinamizmle de ekonomimizin büyümesinin önünü açacak destekler dolayısıyla Maliye Bakanımız Naci Ağbal ile birlikte ekonomi yönetimimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.