Öne Çıkanlar Btü BUSİAD Kedi BTSO Türkiye

Xiaomi Türkiye’nin resmi çevrimiçi mağazası Mi.com’da açıldı

Yenilikçi teknolojileriyle dünyadaki herkesin daha iyi bir yaşam sürmesi için adil fiyatlarla harika ürünler üreten Xiaomi, Türkiye'de yenilenen Mi.com web sitesi üzerinden online satışa başladı. Xiaomi Türkiye, Mi.com üzerinden çevrimiçi satışları kutlamak için Xiaomi Alışveriş Festivali'ni de başlattı ve belirli akıllı telefonlar ve ekosistem ürünlerinde 20 Mayıs tarihine kadar sürecek indirimler sunuyor.

Xiaomi Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, Mishoptr.com sayfasında yapılan satışların artık Mi.com üzerinden de devam edeceğini belirterek "Xiaomi, hem satış hem de müşteri memnuniyeti açısından Türkiye'nin bir numaralı akıllı telefon markası olmayı taahhüt ediyor. Bu kapsamda ürünlerimizin erişilebilirliğini ve genel müşteri deneyimini iyileştirmek için Mi.com üzerinden online satış yapmaya başladık. Geniş akıllı telefon, aksesuar ve akıllı cihaz yelpazemizi Türk tüketicilerimize Xiaomi Türkiye garantisiyle Mi.com'da sunmaya devam edeceğiz " dedi.

En güncel Xiaomi kampanyalarına ve ürünlerine https://www.mi.com/tr/ adresinden ulaşılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.