Her gün olduğu gibi bugünde Tele 16 Haber sitesinde Atilla Sağım'ın haber sitesinde kaldırılan  köşe yazılarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Unutmazdan bu gündeme getirdiğimiz köşe yazısındaki  konular kamuoyunun haber alma özgürlüğü kapsamında iddiaları sizlerle paylaşıyoruz.

Tabiki isteyen cevap hakkını kullanır isteyen hukuki sürece müracaat eder.

Malum artik hem hukukçu hemde Gazeteci olduğumu hatırlatayım.

Zekâya yenileceksiniz...

İşte size Atilla Sağım'ın 10 Şubat 2019'daki köşe yazısı:

"Fethi Vacip Sakandalı 1"

Twitter’de Fethi Vacip ismiyle bir hesap öyle iddialarda bulundu ki İnegöl’ün karışmasına yetti de artı ve hala sular durulmuş değil.

İnegöl yabancısı olmadığım akrabalarımın ve kadim dostlarımın olduğu bir ilçe, düğün, cenaze, akraba ve dost ziyaretleri nedeniyle sıklıkla gittiğim ve uzun süre kalmaktan keyif aldığım bir yer, nüfusu çok olsa da genelde herkes birbirini tanır.

Peki, ne oldu da bir sosyal medya hesabının iddiaları İnegöl’ün çok farklı bir yönünün ortaya çıkmasına sebep oldu?

İnegöl sokaklarında gezdiğinizde tecrübeli siyasetçiler bu sosyal medya hesabındaki iddialar gündeme gelmeden siyasi kulislerde zaten konuşuluyordu ama kimse internet ortamında kayıt düşmeye kimse cesaret edememişti diyorlar Fethi Vacip hesabı açılana kadar, hesap bir açılmış pir açılmış iddialar havada uçuşmuş ama ortalık fena karışmış.

Geçtiğimiz günlerde İnegöl sokaklarında gezmeye başladım ve sordum nedir bu Fethi Vacip meselesi diye her detay farklı bir araştırma konusu olarak karşıma çıktı tabi farklı isimlerle, konunun şişirme haber olduğunu söyleyende var Alinur Aktaş’ı yıpratmak için ama doğru olduğunu söyleyenlerde var.

Peki, Fethi Vacip sosyal medya hesabının hedefinde kimler var?

Fethi Vacip twitter hesabını incelediğinizde hedefte 1. dönemin Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2. İnegöl içindeki uyuşturucu trafiği, 3. FETÖ ile alakalı ilişkiler ve 4. Sırada yolsuzluklar iddia ediliyor isimler verilerek. Genel olarak bakarsanız iddia edilen konular çok ağır olmasına rağmen şuan Fethi Vacip dosyasından ceza almış veya cezaevinde bulunan kimse yok, ceza alanlar ise savcılık çıkışı yaptıkları açıklamalardan dolayı hakaret içeren sözler kullandıkları için aldırlar ve hükmün geri bırakılmasına karar verildi kimse cezaevine gönderilmedi.

İnegöl’de ne oldu da Fethi Vacip isimli hesap biranda ortaya çıktı ve ağır iddialarda bulundu?

Kimdir Fethi Vacip?

Fethi Vacip hedefinde 1. Sırada olan Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olmasına ramak kala neden sustu?

Fethi Vacip gündeme getirdiği FETÖ bağlantılarını nereden biliyor ve bu konuda devlet bir araştırma yaptı mı?

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Alanyurt altyapısının ihalesi konusunda iddialar devlet tarafından araştırıldı mı?

Fethi Vacibin gündeme getirdiği özel hayatlar konusunda ki iddiaların muhatapları neden kanuni yollara başvurmadı?

2015 yılında İnegöl’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanının değiştirileceği konuşuldu mu?

Fethi Vacip ile alakalı o kadar çok soru var ki hangisini soralım bilmedim ama hepsini soracağız ve cevaplarını araştırmaya devam edeceğiz, bir daha ki yazımızda İnegöl’de ifadesine başvurulan işadamlarının üzerinden nasıl algı operasyonu yapıldı asıl hedef kimdi anlatmaya çalışacağız.

Fethi Vacip sosyal hesabı hala duruyor twitter’de ama paylaşım yapmıyor sustu veya susturuldu bilen yok ama hala paylaşımların durması manidar olarak değerlendiriliyor, susması konusunda ise çok sayıda dedikodu var kimi para işini öne sürüyor kimi siyasi açıdan projeydi diyor fakat gerçek net olarak bilinmiyor.

Paylaşımlarda bulunulan iddialarda ismi geçenleri araştırdığınızda FETÖ’den kaçak olanlarda göze çarpıyor ama genelde işin magazin boyutu daha ön planda malum millet olarak severiz bu işleri kim nerede kiminle ne yapıyor?

Bu arada İnegöl’den bir takipçim sanatçı Zara’nın bir videosunu göndermiş bana “ Zeynep bu güzellik var mı soyunda” güldüm, zamanı geldiğinde Zeynep türküsünü de söyleriz iyi olur kafamız dağılır." diye köşesinde açıklamalarda bulundu.

Bizlerde şimdiki Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş 'a soralım!

Kim bu Fethi Vacip?

Dedikleri gerçekten doğrumu?

Bu şahıs  şimdi neden  yazı yazmıyor?

Diye bu sorunlarında  cevapını bekliyoruz...

CHP BURSA İL BAŞKANI TURGUT ÖZKAN 'A İNCE ZİYARET 

İnce Medya Grup olarak yeni seçilen CHP Bursa İl Başkanı Avukat Turgut Özkan 'a arkadaşlarımla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Chp Bursa İl Başkanlığına gittiğinizde il binası adeta ana baba günüydü...

Yaşlısından,gencine ve teyzelerden  bayanlara kadar herkes oradaydı.

Ziyaretçiler bir taraftan yöneticiler bir tarafdan devamlı bir koşturmaca halinde çalışmalar vardı.

Bu arada malum CHP Bursa yeni İl Başkanı Av.Tutgut Özkan'ı medya camiasında tanımayan yoktur,hem Bursaspor'lu olması hemde medya ile arasinin çok iyi olması (bir dönem basın mensuplarının davalarına da baktı) hasebiyle herkese yardımcı olmaya çalışan ve bunu yaparken de mutlu olan bir siyasetçi.

Yani tabiri caizse atom karinca misali çalışan ve üreten bir siyasetçi profili var.

Zaten Milletvekili Adayı olmak için istifa eden Chp Bursa eski İl Başkanı İsmet Karaca'nın yardımcısı olarak birlikte siyaset yapmış birisi.

Tabiki İsmet Karaca bir bir siyasetçiden zirvede bırakırken bu siyaset anlayışı ben inanıyorum ki bu seçimde yeni CHP İl Başkanı Turgut Özkan ile büyüyerek devam edeceğini düşünüyorum.

Tabiki mevcut Başkan Turgut Özkan 'da kendi Başkanını olan İsmet Karaca'yı da Ankara'ya Milletvekili olarak göndermek istemesi kadar normal bir davranış olmasa gerek.

Bu arada Başkanla makaminda  yaklaşık yarım saat görüşürken telefonu apartısız 10 kere çaldı ve bizden izin isteyerek hepsine de  cevap verdi.

Hatta birisi dava için aradı ,diğeri parti için ve bir diğeri ise muhtar olarak taleplerini Başkan Turgut Özkan'a ilettiler.

Yani Başkan Turgut Özkan şimdiden makamın hakkını vermeye başlamış diyebiliriz.

Neyse Başkanla görüştükten sonra bir kaç saat sonra Baskan Turgut Özkan 'ın İnstigram hesabında Burulaş'a zam haberini gördüm.

Ve bende şok oldum.

!

Geçmiş olsun Bursa!!!

Yaparsa Ak Parti'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktas yapar sloganı aklıma geldi.

Ya arkadaş seçime günler kalmış bu zamda neyin nesi?

Neyin kafasını yaşıyorsunuz Sn. Aktaş?

Ak Parti Bursa'da seçimi kaybetmek için her şeyi yapıyor?

Tabiki şehrin Ak Partili abisi olmayınca!

Müştahak, yapacak bir şey yok...

Hayaldi gercek oldu!!

Yani bu zamla Bursa Büyükşehir Belediye ihya olacaksa eyvallah.

Veya bu zamla Belediye borçlarını ödeyecekse yine sorun yok.

İyide kardeşim bu zamla alacağınız milyonluk karla belediyenin ödediğiniz faizlerin artığı bile  olamaz.

Yapmayın ayıptır günahtır.!

Kamu hizmetinden kar olmaz...

Bunu aklınıza sokun. 

Biz üstümüze düşeni yaptık taktir Bursa kamuoyunun.!

Sahi bu açıklama sonrası Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan yaşıyor mu?

Sahi Ak Parti Bursa'nın Bakanları Efkan Ala ve Hakan Çavuşoğlu bu zamlardan haberi varmı?

Şayet haberi varsa çok vahim bir durum!

Ayruca haberi olmadan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kendi başına bu kararı aliyorsa konu Ankara'nın ve Külliyenin konusu olduğunu şimdiden söyleyebiliriz.

Ha unutmadan kamuoyundan  ve sosyal medyadan bu zamla gerekli tepkiler gelirse bu zam kararını geri alınabilir vede alınmalıdır!

Bizden söylemesi.

Ben zaten konuyu Ankara'daki dostlarıma ileteceğim.

Bizden simdilik bu kadar ,

Selam ve dua ile 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21