Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

12. DÖNEM KALİTE ORDUSU EĞİTİMLERİ AÇILIŞ

PROF. DR. ERKAN IŞIĞIÇOK: ‘GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ’

KALBİR Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok, “Gençlerimiz Kalite Birliğinin bu eğitimleri ile farklı olacaklar, fark yaratacaklar ve değer katacaklar. Gençlerimizi topluma ve sanayiye hazırlıyoruz, diğer taraftan da sanayi kuruluşlarımıza kalite anlamında destek vererek, onların rekabet güçlerini arttırmaya ve ülkemizin refah seviyesine katkı yapmaya çalışıyoruz. Bizler sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor, temiz kalite anlayışını toplumun her alanına yaymak için çaba harcıyoruz. KALBİR olarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için başlattığımız bu programın 12. dönemini uyguladığımızdan dolayı mutlu ve memnunuz. Bu eğitim programı, üniversite sanayi işbirliğine de katkı sağlamaktadır” diye konuştu.

MUSTAFA KARAMAN: ‘KALİTE AHLAKTIR’

KALBİR Başkan Vekili ve TSE Başaraştırmacısı Mustafa Karaman ise Kalite Birliği’nin eğitimleriyle, üniversiteden mezun olan öğrencilerin, sanayi ve üretime büyük katkı sağlayacağını, sosyal sorumluk projesi kapsamında verilen teorik eğitimlerin de öğrencileri pratikteki iş yaşamına hazırladığını ve iş yaşamında bu eğitimlerin referans olacağını söyledi. “Kalite ahlaktır” diyen Mustafa Karaman, KALBİR’in temiz kalite dediğine, kaliteyi ticarete kurban etmediğine, siyasetin dışında bir kalite anlayışı sergilediğine dikkat çekerek, gerçekleştirilen bu eğitimlerle “sanayiye katkı sağlıyor, kamuya yol gösteriyor ve kaliteyi kirletenlerle mücadele ediyoruz” dedi.

Mustafa Karaman, kalitenin bir kültür olduğunu, hayatın her kademesinde kalite bilincine sahip olunması gerektiğini vurguladı. Karaman sözlerine şöyle devam etti: “Siyasete ve paraya bulaşmayan bir derneğiz. Bireyden başlayacak olan kalitenin, toplumsal alana yayılacağını ve böylece toplumumuzda yaşam kalitesinin yükseleceğine inanıyoruz. Hayallerimizin ve hedeflerimizin peşindeyiz.”

KALBİR’in yıl sonuna kadar devam edecek olan eğitimlerinin sonunda yapılacak sınavda yeterli başarıyı gösterenlere başarı belgesi takdim edilecek. Sosyal sorumluluk projelerini üye aidatlarıyla gerçekleştiren KALBİR, kar amacı gütmeyen ve gelirlerinin tamamını kaliteye, sanayiye ve topluma harcayan örnek bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdürmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.