Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

2021 Türk Kültür Ajandası hazır

Geçtiğimiz yıl Türkçe-İngilizce olan  ajandanın yayın diline Arapça, Fransızca ve Rusça da eklenerek dünyanın dört bir yanına dağıtımını ve doğru hedef kitleye ulaşması hedefleniyor. 

“Yunus Emre'nin Vefatının 700. Yıl Dönümü” olması maksadıyla ajandanın hemen başında Yunus Emre ve eserlerinin tanıtımına yer veriliyor. Türk boy damgalarınınaları bas olmak üzere Türk halı, kilim ve mimari eserlerinde geleneksel Türk motifleri sayfa altında gösteriliyor ile birlikte veriliyor. Türkiye'de temsilcilikleri diğer ülkelerin fabrikalarının ülke ülke ve bayrakları verilerek hatırlatılıyor. Hafta hafta Türkiye'de yine de festival ve kutlamalar da sıralanıyor. 

Türkiye'nin yurt dışında faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının iletişim bilgilerini içeren dizinin medyada bu kurumlara kolay ulaşılabilirliği sağlamak için yardımcı bir katkı sağlar.

 2020 yılında Türk kırmızısı tema rengi ile ajanda bu yıl Türklerin bin yıllardır kendi kullandıkları “gök rengi” tasarımı ile masasında satın almayı denemeler.

Anahtar Kelimeler:
2021KülütrAjandaTürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.