Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

AK PARTİ BURSA'DA TEMAYÜL YOKLAMASI, DEMOKRASİ ŞENLİĞİNE DÖNÜŞTÜ
AK Parti Bursa İl Başkanlığı, 27 Haziran 2018 Pazar Günü gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekilleri Seçimleri öncesinde aday adayları temayül yoklamasını gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanlığı, 27. Dönem Milletvekilleri Seçimleri öncesinde aday adayları temayül yoklamasını gerçekleştirdi. Türkiye genelinde 78 ilde aynı anda yapılan temayül yoklamalarının Bursa ayağına, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’da katıldı. AK Parti Bursa il, ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilatları, belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin oy kullandığı temayül, teşkilat mensuplarının yoğun ilgisine sahne oldu.

İki seçim bölgesinden aday adayı olan isimlerin oylandığı her teşkilat mensubu, aday adayları arasından kendi bölgesinden 10 ismi seçti. Temayülde oy kullanacak teşkilat mensuplarının tamamına yakınının katılımı ile adeta bir demokrasi şölenine dönüşen temayül hakkında konuşan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, aday adaylık başvuru süreci ve temayülde yoğun ilgi gösteren dava arkadaşlarına teşekkür etti.

Başkan Salman, AK Parti’nin istişare kültürünün en güzel örneklerinden birini daha sergilediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Bu birlik ve beraberliğimizden güç alarak, İnşallah halkımızın da desteği ile 28 Haziran’da gerçekleşecek tarihi seçimlerde Bursa teşkilatları olarak üzerimize düşeni gerçekleştireceğiz. Dava arkadaşlarımızın teveccüh ve gayretleri önemli. Bu heyecan bizlere çıktığımız bu önemli gücümüze güç katıyor. Aday adaylık başvuru sürecimiz, birbirinden değerli dava arkadaşlarımızın rekor katılımları ile sona erdi ve temayül yoklamamızı da gerçekleştirdik. Bundan sonra detaylı istişare mekanizmamız, teşkilatımız ve genel merkezimiz nezdinde yeniden işletilecek ve bu kadar kıymetli adayın içinden zor da olsa Bursamızı en iyi şekilde temsil edecek isimleri belirlemeye çalışacağız.

Daha sonra İnşallah hep birlikte sahaya inerek, Bursamızda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına halkımızla buluşacağız. İnşallah mübarek Ramazan Ayı’nın ardından hep birlikte çifte bayram yaşayacak ve partimizin, Türkiye’nin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda önemli bir eşiği daha birlik ve beraberliğimizle geçeceğiz. Tüm çabamız bu güzel ülkenin geleceğine katkı koymak için.”
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.