Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

AK PARTİLİ GENÇLERE BURSA VEKİLLERE ZİYARET

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, heyet halinde önce TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı’na seçilen Hakan Çavuşoğlu’nu da ziyaret ettiklerini, ardından diğer Milletvekilleri ile makamlarında görüştüklerini belirtti. Başkan Köse, daha sonra da AK Parti’nin TBMM Grup Toplantısına katılarak Partilerinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının konuşmasını dinlediklerini vurguladı.

Ziyaretler sırasında AK Parti Bursa Milletvekillerine başarı ve hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini vurgulayan Başkan Tarık Köse, il ve ilçe gençlik kolları olarak seçim çalışmalarında gayretli bir çalışma içinde olduklarını hatırlattı. Başkan Köse, Bursalı Ak Gençlerin bundan sonrasında da var güçleri ile çalışacağını belirterek,  “TBMM’deki ziyaretlerimizde partimizin gençlere yönelik programlarına önem veren, seçimlerde bize güvenen ve seçim sonrasındaki ziyaretleriyle bizleri onurlandıran değerli Milletvekillerimize bundan sonrada her türlü desteğe hazır olduğumuzu ilettik ve güvenleri için kendilerine teşekkür ettik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.