banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Albaraka Türk'ten PTT İle Dev İşbirliği

Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, değerlerine değer katan stratejik iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) ile yapılan işbirliği sayesinde, Albaraka Türk müşterileri, Türkiye genelinde 3 bin 500’den fazla Pttmatik’ten para çekme ve bakiye sorma işlemlerini kampanya süresince ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek.

Bu işbirliği çerçevesinde düzenlenen imza töreni, Albaraka Türk Genel Müdür Başyardımcısı Turgut Simitcioğlu ve PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canbolat’ın katılımıyla Albaraka Türk’ün İstanbul’daki genel merkezinde gerçekleştirildi.

“Bu işbirliği ile ATM sayımız 10 kat arttı”

Toplantıda görüşlerini dile getiren Albaraka Türk Genel Müdür Başyardımcısı Turgut Simitcioğlu, “Bu işbirliği ile şu an 320 olan ATM sayımızı yaklaşık 10 katı kadar artırarak 3.500’ün üzerine çıkarmış olacağız. Müşterilerimiz bundan böyle tüm Pttmatik’lerden kampanya süresince ücretsiz olarak para çekebilecek ve bakiye görüntüleyebilecek. Bu stratejik işbirliği müşterilerimizle daha fazla noktada temas etmemize katkı sağlayacak. PTT’nin Türkiye’deki yaygın ağının katkısıyla müşterilerimiz özellikle para çekme konusunda daha rahat hareket edebilecekler. Bu işbirliğinin Bankamız ve PTT için hayırlı olmasını diler, işbirliğimizin büyüyerek gelişmesini temenni ederiz” değerlendirmesinde bulundu.

PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canbolat ise “Şirketimiz posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarındaki yaygın, güvenilir, kaliteli iş ve işlemlerini ülkemizin en ücra köşelerine kadar ulaştırarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaktadır. Pttmatik’ler geniş hizmet ağımızın önemli bir parçası olarak Türkiye’nin dört bir yanında yer almaktadır. Ülkemizde başka hiçbir banka ATM’sinin bulunmadığı 174 yerleşim yerinde sadece Pttmatik’ler hizmet vermektedir. Bu durum, vatandaşlarımızın bankacılık alanındaki çeşitli ihtiyaçlarını karşılama noktasında Pttmatik’lerin ne denli önemli işlevler üstlendiğinin bir göstergesidir” dedi. Yusuf Canbolat,müşteri odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde bankacılık alanında da ciddi atılımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bugün Albaraka Türk ile imza attığımız Ortak ATM Projesi, bu atılımlar arasında yer almaktadır. Bu kıymetli projenin müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma, insanımızın hayatını kolaylaştırma, ülke ekonomisine katkı sunma bakımından önemli faydalar sağlayacağına inanıyor, kurumlarımız arasındaki işbirliğinin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21