Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

ALTINLA ILGILI ALGIYI DEGISTIREN KONSEPT

NİŞANTAŞI’NDA AÇILDI

Piano Jewellery, her moda hitap eden birbirinden şık modeller ve “gerçekten altın mı” dedirten fiyatlarla Nişantaşı’nın kalbini çalıyor. Titiz bir işçilikle, farklı form ve renklerde tasarlanan Piano Jewellery’nin modern tasarımları hem şık hem de dinamik bir tarzı yansıtıyor.

Mücevher sektöründe birçok ilke imza atan ve Türk tasarımını dünyaya tanıtan bir markaya şahitlik eden kuyum atölyesinde hayat bulan Piano Jewellery’nin renkli, şık ve her moda göre tasarlanan 14K modelleri, alışılagelmiş mücevher mağazası konseptinden farklı bir mağazacılık anlayışıyla ve mantıklı fiyat etiketleriyle sunuluyor.

Alaturka Kuyumculuk Devri Sona Eriyor!  

Piano Jewellery’nin master tasarımcısı Aytaç Kamar, kuyumcu vitrinine bakmakla yetinilen, mağazanın kapısından girmeye çekinilen, ürün denemenin sınırlı olduğu kuyumculuk anlayışının Piano Jewellery’nin yepyeni konsepti ile değişeceğini söylüyor.

Model zenginliğinden mağaza düzenlemesine, satıştan sunuma ve fiyatlandırmaya kadar altınla ilgili kalıplaşmış kurallar Piano Jewellery ile yıkılıyor.   

Farklılıkları seviyoruz, zıtlıklardan besleniyoruz

İyi tasarımın, üretim sürecini iyi bilmekten geçtiğini söyleyen Aytaç Kamar, “Altın takıya mesafeli durmanın devri bitiyor” diyor. Altın takılar kasadan çıkarak sadece özel günlerde takılan bir ziynet eşyası olarak değil, üstümüzde taşıdığımız, kendi tarzımızı yansıtan bir stil unsuruna dönüşüyor.    

Piano Jewellery’nin her ana uyan güncel modellerdeki altın takıları aşık, karışık, çapraşık gibi farklı modlara da muhafazakar, hiperaktif veya takıntılı gibi farklı tarzlara da hitap ediyor.   

İstanbul çıkışlı bir Türk markası olan Piano Jewellery’nin her bir modeli, kırk yıllık kuyumculuk birikimini farklı teknik ve detayları birleştirmedeki ustalıkla buluşturuyor.  Laboratuvar sistemiyle çalışan atölyede, rodaj, sıcak, soğuk mine ve deneysel tasarım geliştirme yöntemleri uygulanıyor.

Piano Jewellery, 14 ayar altın yüzük, zincir, kolye, küpe, bileklik ve hal hal modellerini herkes için altın anlayışıyla “very jewellery” mottosu ile sunuyor.

 KISA KISA

  • Alaturka Kuyumculuk Piano Jewellery ile sona eriyor!
  • Piano Jewellery ile ulaşılabilir fiyatlarla altın takı almanın devri başlıyor.
  • Piano, ne bir “fine jewellery” ne de bir “high jewellery” O bir “very jewellery”
  •  Herkes altın takı takmayı hak ediyor.
  • Özgür, çizgi dışı, modern tasarımlar
  • Geleneksel ve çok eski bir teknik olan minenin deneysel yorumları günümüzün dinamizmini yansıyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.