Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT

Anti-aging Bakım Kremi Teoxane Advanced Filler

İsviçre Teoxane Laboratuvarları tarafından geliştirilen, Teosyal Işık Dolgusu ile aynı içeriğe sahip normal ve kuru cilt tipler için uygun olan Advanced Filler Cream, cilt bakımında etkin çözüm oluyor. Üstün formülasyonu ile yıpranan cildinizin canlanmasına, yeniden ışıl ışıl parlamasına yardımcı olan, kırışıklık önleyici anti aging kremi Teoxane Advanced Filler, ciltteki kırışıklıkları içerden doldurarak koruyucu ve nemlendirici bir film tabakası oluşturuyor.

Patentli “Resilient” hyaluronik asit içeren çizgi açmaya yardımcı anti-aging bakım kremi Teoxane Advanced Filler, RHA + CDR + NOVHYAL® G Ana Formülü sayesinde uzun süre kalıcı nemlendirme sağlıyor. Kırışıklıkların dolmasına yardımcı olurken cildi yeniden yapılandırıyor, yüz ovalinin sıkılaşmasının yanı sıra cildin yaşlanmasını yavaşlatmaya da yardımcı oluyor. Normal ve kuru cilt tiplerine uygun olan Teoxane Advanced Filler anti-aging bakım kreminin, iyice temizlenmiş yüze ve boyuna sabah ve akşam RHA TM Serum'dan sonra uygulanması öneriliyor.

Türkiye’de Seltek Estetik A.Ş. tarafından temsil edilen Teoxane Advanced Filler, doktor kliniklerinde satılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.