Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

ARMİS YATAK VE HALI KOLEKSİYONLARINI İMOB 2019’DA TANITIYOR

Yıllardır halı sektöründe kalitesi, geniş satış ağı ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Artemis Halı’nın yeni markası Armis, yatak koleksiyonlarının yanı sıra yüksek talep karşısında üretimine başladığı Armis Halı koleksiyonlarını ilk kez İMOB’da görücüye çıkarıyor.

15 milyon Euro’luk yatırım ile Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi’nde kurulan fabrikada son teknolojik makine parkurunda yatak, baza, başlık ve tekstil üretimi yapmaya başlayıp, İzmir Torbalı’da satın aldığı yeni fabrika ile üretimini 3 kat artırarak sektör lideri olma yolunda ilerleyen Armis, hem yatak, baza ürünleri ile hem de Gaziantep’teki halı fabrikasında ürettiği halıları ile İMOB-Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda; 2. Salon A17 numaralı stantta yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.