Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

​Armis’ten Omurga Dostu Visco Nova Koleksiyonu

Son teknolojik makine parkurunda ürettiği yatak, baza, başlık ve beyaz grubu tekstil ürünleriyle Türkiye yatak sektörünün yeni markası Armis, Visco Nova serisi ile konforlu ve sağlıklı uykuyu sunuyor. Yatak başlığı, baza ve yataktan oluşan Visco Nova serisi ile yatak odalarında modern bir atmosfer yaratmak mümkün.

Visco Nova Yatak; içeriğindeki vücut ısısına ve ağırlığına göre şekillenen visco elastik sünger sayesinde vücudun tamamına basınç desteğini en ideal oranda uyguluyor. Omurganın doğal eğimini koruyarak vücut boşluklarını doldurarak derin uyku süresinin artmasına yardımcı oluyor. Tel kalınlığı yüzde 10 arttırılmış, mukavemeti arttırılmış bonel yay sistemi sayesinde sert düzlem üstünde uyku konforu arayanlar için ideal bir seçenek oluyor.

Yumuşak sandık açma kollarıyla ergonomik kullanım sağlayan, zararlı kimyasallar içermeyen E1 kalite ahşap malzeme kullanılan, güvenlik amaçlı emniyet kilidi bulunan, elektrostatik boyalı çelik konstrüksiyon malzemeden üretilen Visco Nova baza, tek ve çift kişilik alternatifleriyle farklı ölçü seçeneklerinde her tercihe cevap oluyor. Visco Nova bazanın dış kaplamasında kullanılan kumaş ile aynı kumaştan yapılan Visco Nova yatak başı ise ince işçilikle yapılmış şık ve sade görünümüyle yatak odalarına farklı bir tarz katıyor.

Armis ürün yelpazesinde yatak, baza, yatak başlıklarının yanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubu da yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.