Öne Çıkanlar Bursagaz Engelsiz sungurlu Kıyak Sanat
banner13

Artık Her An Yanınızda
Dünyanın önde gelen kişisel bakım markası Remington’ın dünyanın ilk süspansiyonlu plakalarına sahip düzleştiricisi Air Plates, artık saçlarınızı her ortamda keyifle şekillendirmenizi sağlıyor. Air Plates Kompaktister sporda ister tatilde ister ofiste, kısacası ihtiyaç duyduğunuz her yerde en güzel halinize ulaşmanıza yardım ediyor.

Remington’ın benzersiz ürünü Air Plates Kompakt, geleneksel düzleştiricilerin aksine, süspansiyonlu plakaları sayesinde saçlarınızla maksimum temas sağlıyor. Elleri ısıdan koruyan dış kaplaması ve ergonomik yapısıyla Air Plates Kompaktile saçlarınıza hükmetmek artık çocuk oyuncağı haline geliyor.

Stilinizi Her Yerde Yansıtın

Air PlatesKompakt, küçük boyutuyla onu her an çantanızda taşımanızı ve saçlarınıza dokunuşlar yapmanızı sağlıyor. Her an ve her yerde yumuşak ve ipeksi saçlara kolayca ulaşmanızı sağlayan Air PlatesKompakt; 200°C’lik tek sıcaklık ayarı, 100 mm’lik uzun, siyah titanyum kaplı plakaları ve 30 saniye gibi kısa bir sürede ısınması sayesinde saç düzleştirmeyi keyifli ve ufak bir ayrıntı haline getirecek!

Süspansiyonlu plakaları sayesinde dış yüzeyi ısınmadığı için iki elle tutulabiliyor ve bu sayede bukleler ve dalgalar yaratılabiliyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.