banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

AŞ EVİNDE İFTAR BEREKETİ

Gemlik Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ve hiçbir çocuk yatağa aç girmesin kampanyasıyla ramazanda yardımlaşma anlayışını başka bir boyuta taşıdı. Her gün iki bin aileye yemek götüren ve ramazan boyunca yaklaşık 60 bin kişilik yemek çıkartan Gemlik Belediyesi, üç farklı noktada bulunan aş evlerinde vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise iftarını vatandaşlarla beraber Ömer Kahraman hizmet binasında yaptı. Başkan Sertaslan vatandaşlarla beraber iftar yapmanın huzurunu yaşadıklarını ifade ederken, Gemlik’te hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini önemsediklerini belirtti. İftar yemeğinin düzenlenmesinde ve dağıtılmasında görev alan gönüllü ve personellere teşekkür ederken Belediye olarak bu hizmeti vermenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Belediye olarak sadece aş evlerinde değil ihtiyaç sahiplerinin evlerine de yemek ulaştırdıklarını belirtirken, “Kaymakamlık ve dernekler tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 2 bin yurttaşımızın da evlerine sıcak yemek götürüyoruz” dedi.

Gemlik Belediyesi olarak bu sene 465 bin TL’lik bir ramazan bütçesi belirlediklerini ve bu bütçenin karşılanması belediye imkanlarını zorladığını ifade eden Başkan Sertaslan, sadece ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırmak amacıyla kullanacakları IBAN TR78 0001 2009 2800 0007 0000 24 nolu Gemlik Belediyesi hesabına vatandaşlardan destek beklediklerini ifadeetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21