Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BABALARIN CİLDİNE TEKNOLOJİK DOKUNUŞ
Dünyanın ilk elektrikli tıraş makinası üreticisi Remington, inovatif çözümleri bir araya getirdiği yeni TouchTech tıraş makinesi ile Babalar Günü’nde en iddialı ve inovatif hediye alternatifi olarak dikkat çekiyor.

Babalar gününün yaklaşması ile birlikte, hayatta bize her zaman destek olan ve varlıklarıyla hayatımıza güven katan babalar için hediye araştırmaları da başlıyor.Dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington, en yeni teknolojileri kişisel bakım rutininize taşımaya devam ediyor. Dokunmatik ekranı ve GroomMotion teknolojisi ile ele alındığı anda çalışmaya başlayan ve en son kullandığınız ayarlara otomatik olarak dönen TouchTech, her seferinde aynı tıraşı olmanızı sağlıyor.

Teknolojik Babalar İçin Tıraş Keyfi Parmak Uçlarında

0,1 mm’den başlayan 175 farklı uzunluk ayarı ile tarzınızı belirlerken kontrolün sizde olmasını sağlayan TouchTech, 50 dakikaya kadar kablosuz kullanım ömrü ile özgürlüğü avuçlarınıza sığdırıyor. TouchTech, dokunmatik ekranı, otomatik kesme tarakları, sakallara göre bıçak hızını ayarlayan SenseSpeed teknolojisi, USB şarj özelliği ve tamamen yıkanabilen su geçirmez gövdesi ile tüm babalar için sakal tıraşını parmak uçlarına, keyfi ise doruklara taşıyor. Yeni TouchTech tıraş makinesi, şıklığı ve işlevselliği ile en tarz babalar sakallarına istedikleri şekli verirken en büyük yardımcıları olacak!

Remington Touch Tech Sakal Düzeltici: 399.90 TL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21